Ηλέκτρα: Τέλος ο Νικόλας – Αυτή επιχειρεί να τον σκοτώσει

Ηλέκτρα: Τέλος ο Νικόλας – Αυτή επιχειρεί να τον σκοτώσει

Το δράμα που βιώνει η Ηλέκτρα στη νέα καθημερινή σειρά της ΕΡΤ δεν έχει τελειωμό. Καθώς ο Νικόλας μετατρέπει τη ζωή της σε εφιάλτη, η γυναίκα προσπαθεί να αντιδράσει. Τα επόμενα επεισόδια αναμένεται να είναι συναρπαστικά.

Η Πόπη κατηγορεί ευθέως τον Νικόλα όχι μόνο για τη φωτιά αλλά και για τη στημένη ληστεία. Εκείνος προσπαθεί να βρει το αγοράκι πριν τον καρφώσει στον διοικητή. Ο Βρεττός ζητάει από τον Σωτήρη να υπεξαιρέσει χρήματα του δήμου.

Η Ηλέκτρα ζει στον δικό της κόσμο με τον Παύλο και μπαίνει ενθουσιασμένη να διδάξει για πρώτη φορά. Την ίδια ώρα ο άντρας της βρίσκει το κρυφό ημερολόγιό της. Ο Νικόλας αφού διαβάσει όσα διάβασε βρίσκει τον Παύλο και τον κατηγορεί ότι είναι εδώ και χρόνια εραστής της γυναίκας του.

Στο μεταξύ εκείνη έχει πανικοβληθεί όταν συνειδητοποιεί πως ο Νικόλας διάβασε το ημερολόγιό της. Αυτό όμως που θα τη βγάλει εκτός εαυτού είναι η αποκάλυψη ότι η αδερφή της έχει ερωτική σχέση με τον Νικόλα! Μέσα στον παραλογισμό της παίρνει το πιστόλι του Σωτήρη και απειλεί να τον σκοτώσει!

Για περισσότερες εξελίξεις από την Ηλέκτρα αλλά και όλες τις αγαπημένες σας σειρές επισκεφτείτε το mediatime.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό