Ισχυρή παρουσία της Lavipharm στην αγορά των OTCμε το Algon®, το πρώτο ιστορικά ελληνικό αναλγητικό

Ισχυρή παρουσία της Lavipharm στην αγορά των OTCμε το Algon®, το πρώτο ιστορικά ελληνικό αναλγητικό

– Η Lavipharmδραστηριοποιείται δυναμικά στην αγορά των OTC με το Algon®, έναιστορικό ελληνικόαναλγητικό, και υλοποιείένα ολοκληρωμένο επικοινωνιακό πλάνο με στόχο την ενημέρωση του κοινού για την επέκταση των ενδείξεών του.

ΤοΑλγκόν, το αγαπημένο αναλγητικό της ελληνικής οικογένειας που φιγούραρε σε αρκετές ασπρόμαυρες ταινίες της δεκαετίας του ’60, μετρά ήδη 70 χρόνια ιστορίας. Το 2002, η Lavipharm προχώρησε στην εξαγορά των δικαιωμάτων του Αλγκόν και ξεκινά την παραγωγή καιεπαναδιάθεση του σύγχρονου Algon® στην ελληνική αγορά. Το 2010, τα ερευνητικά εργαστήρια της Lavipharm εξέλιξαν το στρογγυλό μέχρι τότε σχήμα του δισκίου στο σημερινό για εύκολη κατάποση. Τέλος του 2021,η Lavipharm έλαβε έγκριση για ακόμα μία ένδειξησύμφωνα με επικαιροποιημένα επιστημονικά δεδομένα.

Χάρις στο σταθερό συνδυασμό 3 δραστικών συστατικών, Ακετυλοσαλικυλικό οξύ 400 mg, Παρακεταμόλη 200 mg και Καφεΐνη 50 mgμε αναλγητική, αντιπυρετική και αντιφλεγμονώδη δράση,το Algon® αποτελείκαι σήμερα αξιόπιστη επιλογή αναλγητικού, με ευνοϊκό προφίλ ασφάλειας.Παράγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα στις εργοστασιακές εγκαταστάσεις της Lavipharmκαι πωλείται αποκλειστικά στα φαρμακεία.

To Algon® αποτελεί μια σημαντική επένδυση για τη Lavipharm στη συνεχώς αναπτυσσόμενη και ανταγωνιστική αγορά των OTC. «Το Algon®, μια ελληνική ευρεσιτεχνία,έχει ιστορία, παρόν και μέλλον. Στη Lavipharm νοιώθουμε ότι είναι καθήκον μας,όχι μόνον να διαφυλάξουμε ένα ιστορικό ελληνικό προϊόν,αλλά να το ενισχύσουμε περαιτέρω ως μια επιστημονική καινοτομία που εξελίσσεται και συνεχίζει να μετρά επιτυχίες» σημείωσε σχετικά ο ChiefOperatingOfficer&CountryManager του Ομίλου, κ. Παναγιώτης Γιαννουλέας.

Με πορεία 110 ετών, η Lavipharm δραστηριοποιείται στο χώρο του φαρμάκου από το 1911, έχοντας πάντα ως στόχο την αρωγή στο λειτούργημα των ιατρών και φαρμακοποιών, με την παροχή αξιόπιστων θεραπευτικών επιλογών. Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα, που ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες των ασθενών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό