Ισπανία – Πορτογαλία: Μάχη γοήτρου στο Nations League

Ισπανία – Πορτογαλία: Μάχη γοήτρου στο Nations League

Μπήκε ο Ιούνιος και το Nations League μας κρατά συντροφιά με τη ματσάρα Ισπανία – Πορτογαλία. Το Bet of the Day έχει φυσικά όλες τις λεπτομέρειες για το παιχνίδι.

Σαν φιναλίστ του προηγούμενου Nations League, έρχεται η Ισπανία, αν και ηττήθηκε στο τελικό από τη Γαλλία. Εν αναμονή του μουντιάλ οι «φούριας ρόχας«, τρέχοντας ένα σερί τεσσάρων συνεχόμενων νικών. Φυσικά και θα θέλουν να επαναλάβουν τη πετυχημένη προηγούμενη πορεία τους. No/goal οι πέντε από τις τελευταίες έξι αναμετρήσεις των Ισπανών.

Μουντιάλ νέα – Δείτε εδώ όλα τα τελευταία νέα του Μουντιάλ

Οι Πορτογάλοι πήραν τον δύσκολο δρόμο των μπαράζ, αλλά με δύο νίκες απέναντι σε Τουρκία και Βόρεια Μακεδονία, έκλεισαν και αυτοί θέση στο μουντιάλ του Κατάρ. Πρόβα τζενεράλε για την ομάδα του Σάντος το Nations League, σε έναν αρκετά ενδιαφέρον όμιλο. Over 2,5 επτά από τα τελευταία δέκα των Πορτογάλων.

Το παιχνίδι είναι επίσημο, αλλά δεν αποκλείεται να το δουν ως αγγαρεία έκαστες. Οι πρόσφατες αναμετρήσεις, θέλουν πολλή ισοπαλία, αλλά δε θα το ρισκάρω. Αναμένεται να δούμε και δοκιμές, αλλά το γόητρο φυσικά και θα παίξει το ρόλο του και για τους δύο. Αρκετά safe η πρόταση για ισοπαλία στο ημίχρονο.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα βόμβες στο Koubanezos.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό