Ιζαμπέλα Κογιεβίνα: Η όμορφη Ελληνίδα ηθοποιός που τα παράτησε όλα κι έγινε πιλότος!!

Ιζαμπέλα Κογιεβίνα: Η όμορφη Ελληνίδα ηθοποιός που τα παράτησε όλα κι έγινε πιλότος!!

Η Ιζαμπέλα Κογεβίνα αποτελεί διαχρονικά έναν… από τους μεγαλύτερους έρωτες του ανδρικού κοινού από τις σειρές, όπου έπαιζε στην τηλεόραση και κατάφερνε πάντα να κλέψει την παράσταση. Την απολαύσαμε σε χαρακτηριστικούς ρόλους στα αγαπημένα σήριαλ “Ονειροπαγίδα” και “Ήρθε κι έδεσε”…

(φωτο από το σήριαλ “Ήρθε κι έδεσε”)

Ωστόσο σήμερα, η ίδια κάθε άλλο παρά με την ηθοποιία ασχολείται!

Η ίδια έκανε πρόσφατα ένα νέο βήμα στη ζωή της, καθώς αποφάσισε να ακολουθήσει το πάθος της για τα ταξίδια και τα αεροπλάνα και να φορέσει τη στολή του πιλότου.

Ενθουσιάζοντας τους followers της, η Ελληνίδα ηθοποιός και πλέον πιλότος ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να φορά τη στολή της και να χαμογελά χαρούμενη στον φακό, καθώς κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό της, μαζί με ορισμένους συναδέλφους της που επίσης έχουν αποχωρήσει από τα φώτα.

Μιλώντας σε συνέντευξή της στο περιοδικό YOU την περίοδο που διάβαζε και δούλευε σκληρά για να περάσει τις εξετάσεις, είχε τονίσει ότι ήταν ένα παιδικό της απωθημένο να γίνει πιλότος.

Η ίδια πετούσε για χρόνια, καθώς έχει πάρει εδώ και χρόνια ερασιτεχνικό δίπλωμα, αλλά κάποια στιγμή αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να κάνει πραγματικότητα αυτό που ονειρευόταν από παιδί και να ασχοληθεί με αυτό επαγγελματικά.

Μάλιστα, η ίδια πρόσθεσε ότι σε αυτήν την απόφαση την οδήγησε και η οικονομική αστάθεια στον χώρο της υποκριτικής την περίοδο της κρίσης και η αναζήτησή της για κάτι πιο σταθερό.

Πηγή:in.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό