Και ΦΕΤΟΣ το ΠΑΣΧΑ, στα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS «ένα ΠΑΙΔΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…ΕΣΕΝΑ για να ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ»

Και ΦΕΤΟΣ το ΠΑΣΧΑ, στα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS «ένα ΠΑΙΔΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…ΕΣΕΝΑ για να ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ»

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά, το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής και Σαπών  των Παιδικών Χωριών SOS διοργανώνει τη δράση «Ένα παιδί περιμένει…εσένα για να κάνει Ανάσταση», με σκοπό τη συγκέντρωση πασχαλινών δεμάτων για τις οικογένειες και τα παιδιά που στηρίζει.

Κατά την περίοδο 1 – 17 Απριλίου θα συγκεντρωθούν στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής πασχαλινά δέματα που θα περιέχουν μία λαμπάδα, ένα τσουρέκι, ένα σοκολατένιο αυγό και ένα ρούχο ή παιχνίδι. Αυτά θα διατεθούν στα παιδιά των οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη και υποστηρίζονται συστηματικά από το Κέντρο.

Κάθε χρόνο η συμμετοχή και το ενδιαφέρον του κόσμου είναι ιδιαίτερα μεγάλο και συγκινητικό. Τη δράση μας αυτή αγκαλιάζουν συνάνθρωποί μας και θεσμοί από την τοπική κοινωνία, από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν, μπορούν να απευθυνθούν για πληροφορίες σχετικά με το φύλο και την ηλικία των παιδιών στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες10:00 – 18:00.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε:

τηλ.: 2531082788, fax:2531082711,

e-mail: soskomotini@sos-villages.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό