«Καίνε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου οι αναζητήσεις για κεταμίνη στο διαδίκτυο

«Καίνε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου οι αναζητήσεις για κεταμίνη στο διαδίκτυο

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται κάθε ανάμειξη στον θάνατο της Τζωρτζίνας, τα νέα στοιχεία ρίχνουν περισσότερο φως στο θρίλερ από την Πάτρα. Σε πιο δύσκολη θέση η 33χρονη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση…

 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου επαναλαμβάνει τις τελευταίες μέρες πως δεν έχει ιδέα για την κεταμίνη που χορηγήθηκε και στοίχισε τη ζωή στην κόρη της, τον περασμένο Γενάρη. Τα νέα στοιχεία όμως είναι αποκαλυπτικά. Όπως μετέδωσε ο αστυνομικός συντάκτης του Live News Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, ήδη έχουν βρεθεί «ύποπτες» αναζητήσεις της 33χρονης στο διαδίκτυο. Αναζητήσεις για φάρμακα που έχουν μπει στο μικροσκόπιο και αν επαληθευτούν αναμένεται να φέρουν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση την Ρούλα Πισπιρίγκου. Ήδη πάντως η υπόθεση χαρακτηρίζεται απόλυτα δεμένη, αφού η 33χρονη ήταν μόνη στο μονόκλινο δωμάτιο όταν πέθανε η 9χρονη Τζωρτζίνα, με την τελευταία επίσκεψη των γιατρών να έχει γίνει μία ώρα νωρίτερα. Η κεταμίνη της στέρησε τη ζωή, το πολύ μέσα σε 20 λεπτά, όπως ανέφεραν οι επιστήμονες.

 

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε ύποπτες αναζητήσεις στο διαδίκτυο, με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά, για συγκεκριμένες φαρμακευτικές ουσίες. Όπως ανέφερε μάλιστα ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, είχε προχωρήσει σε σχετικές αγορές, που ήδη έχουν μπει στο μικροσκόπιο της έρευνας. Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών είχαν βάλει τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τα στενά της πρόσωπα από την Πάτρα στο «κάδρο» της έρευνας και οι παρακολουθήσεις ήταν αδιάκοπες και μάλιστα σε βάθος χρόνου.

 

Το επόμενο διάστημα η έρευνα για τις αναζητήσεις της 33χρονης θα ενταθούν. Οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν πρόκειται να ομολογήσει. Γι’ αυτό θέλουν επιπλέον στοιχεία που να μην της αφήνουν, όπως λένε το παραμικρό περιθώριο ελιγμού ή άρνησης της βαρύτατης κατηγορίας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό