Κακός χαμός με Πολάκη στη Βουλή

Κακός χαμός με Πολάκη στη Βουλή

Χαμός έγινε στη Βουλή το βράδυ της Δευτέρας (31.01.2022), με πρωταγωνιστή – σε ακόμα ένα… θερμό επεισόδιο- τον Παύλο Πολάκη.

Κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης, ο Παύλος Πολάκης επέλεξε να αναφερθεί στο θέμα της υπόθεσης Novartis, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του αντιπροέδρου της Βουλής, Χαράλαμπου Αθανασίου.

Ο κ. Αθανασίου αφαίρεσε τον λόγο από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ενώ διέκοψε τη συνεδρίαση, θέτοντας θέμα για μομφή για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά και ζητώντας από τον πρόεδρο του Σώματος να λάβει την τελική απόφαση.

«Δεν συμμορφώνεστε; Σας ανακάλεσα στην τάξη. Σας ανακαλώ τον λόγο. Δεν γίνονται αυτά. Σας στέρησα τον λόγο. Κλείστε το μικρόφωνο, διακόπτεται η συνεδρίαση για πέντε λεπτά. Να κληθεί ο πρόεδρος για να υποβάλει μομφή κατά συναδέλφου εάν το κρίνει» ακούστηκε να λέει ο κ. Αθανασίου.

Μετά το επεισόδιο, ο Παύλος Πολάκης έγραψε στο Facebook: “Αυτό που ζούμε είναι εκτροπή από τις δημοκρατικές διαδικασίες. Ο προεδρεύων Αθανασίου διέκοψε τη συνεδρίαση για να μην ολοκληρώσω την ομιλία μου όπου ανέλυε την απόφαση αρχειοθέτησης του ΑΔΩΝΗ Γεωργιάδη για την υπόθεση Νοβαρτις!!!

Είχε ζητήσει ο ίδιος να του απαντήσουμε. Εξηγούσα με ατράνταχτα επιχειρήματα το γιατί δεν θα ζητήσουμε ποτέ συγγνώμη και πως ο Γεωργιαδης ωφέλησε τη Νοβαρτις και ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ!!! Είμαι στο βήμα και περιμένουμε ΟΛΟΙ τον Τασουλα!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!”.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό