Καλλιστεία Miss World: Η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου

Καλλιστεία Miss World: Η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου

Η Καρολίνα Μπιούλεσκα από την Πολωνία είναι η νέα βασίλισσα ομορφιάς καθώς ανακηρύχθηκε Miss World 2021 στον διαγωνισμό που έλαβε μέρος στο Πουέρτο Ρίκο σήμερα τα ξημερώματα. Ο τελικός του μεγαλύτερου διεθνή διαγωνισμού παγκοσμίως, μαζί με τα Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ κλείνουν τα 70 χρόνια ομορφιάς και λάμψης!

 

 

Η διοργάνωση έπειτα από την αναβολή που αναγκάστηκε να δώσει στη τελική φάση του διαγωνισμού το Δεκέμβριο εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού ανάμεσα στις υποψήφιες, επέστρεψε τον Μάρτιο στο εξωτικό παράδεισο του Πουέρτο Ρίκο, μαζί με τις 40 επιλαχούσες από τους προκριματικούς, προκειμένου να στέψει τη νέα διάδοχο της Τζαμαϊκανής Miss World 2020 Toni-Ann Singh.

 

Η Καρολίνα εργάζεται ως μοντέλο, ενώ σπουδάζει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση και θα ήθελε να συνεχίσει τις σπουδές της με διδακτορικό. Είναι επίσης πολύ αφοσιωμένη με την εθελοντική εργασία με την οποία ασχολείται. Μετά τη στέψη της από την προκάτοχό της Toni-Ann Singh, η συγκινημένη  Καρολίνα δήλωσε: «Όταν άκουσα το όνομά μου σοκαρίστηκα, ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι τιμή μου που φοράω το στέμμα της Μις Κόσμος και ανυπομονώ να ξεκινήσω τα καθήκοντά μου. Θα θυμάμαι αυτό το καταπληκτικό κεφάλαιο στο Πουέρτο Ρίκο για το υπόλοιπο της ζωής μου».

 

Πρώτη αναπληρωματική Miss World 2021 ανακηρύχθηκε η Shree Saini από τις ΗΠΑ ενώ 2η αναπληρωματική στέφθηκε η Olivia Yace από την Ακτή Ελεφαντοστού! Το πολυαναμενόμενο σόου του Μις Κόσμος μεταδόθηκε παγκοσμίως σε περισσότερες από 100 χώρες, όπου οι θεατές παρακολούθησαν διαδικτυακά.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό