Κανένας δεν πήγε στην κηδεία του 56χρονου στη Λεκάνη Καβάλας – Ο Ιερέας δεν ήθελε να ψάλλει

Κανένας δεν πήγε στην κηδεία του 56χρονου στη Λεκάνη Καβάλας – Ο Ιερέας δεν ήθελε να ψάλλει

Στην κηδεία του 56χρονου δεν πήγε ούτε ο πατέρας του. Το φέρετρο έφτασε με περιπολικό. Ο ιερέας δεν ήθελε να ψάλλει, αλλά πήρε εντολή από δεσπότη. Το έγκλημα στην Καβάλα εξακολουθεί να συγκλονίζει την τοπική κοινωνία…

Λίγο πριν τις 17:00 ολοκληρώθηκε η κηδεία του αυτόχειρα και δολοφόνου στην Λεκάνη Καβάλας, ο οποίος χθες το πρωί (30.09.2022) πριν δώσει τέλος στη ζωή του, σκότωσε, με μονόκαννο όπλο, την 31χρονη μητέρα του παιδιού του και το 10 μηνών βρέφος τους. Όλο το χωριό του “γύρισε την πλάτη” μετά την φρικτή πράξη που έκανε, χωρίς έλεος.

«Εδώ στο χωριό δεν θέλαμε καν να του κάνουμε κηδεία. Κανένας δεν έχει πάει» λέει, μιλώντας στο newsit.gr κάτοικος του χωριού. Επιπλέον αναφέρει ότι «τη σορό την έφερε περιπολικό της αστυνομίας” ενώ επισημαίνει ότι ο ιερέας του χωριού δεν ήθελε να ψάλλει το νεκρό ως είθισται από την εκκλησία σε έναν αυτόχειρα. “Δεν ήθελε ο παπάς να τον διαβάσει αλλά πήρε εντολή από τον Δεσπότη. Κανονικά εδώ στο χωριό όταν πεθαίνει κάποιος, ακούμε τη νεκρώσιμη ακολουθία από τα μεγάφωνα. Τους κλαίμε όλους μαζί, τα μαγαζιά είναι κλειστά. Τώρα δεν ακούγεται τίποτα και δεν έχει πάει κανένας”.

Ούτε καν ο ίδιος ο πατέρας του αυτόχειρα και δολοφόνου της αδικοχαμένης 31χρονης και του λίγων μηνών βρέφους τους, παρέστη στην κηδεία του γιου του, όπως είχε πει χθες μιλώντας στο newsit.gr. Πιο συγκεκριμένα είχε αναφέρει «δεν μιλούσα με τον γιο μου, ούτε είχα δει το εγγονάκι μου. Δεν θα πάω στην κηδεία του γιου μου” είπε μετά την τραγική είδηση για το φρικτό έγκλημα στην Λεκάνη Καβάλας. Οι σοροί της γυναίκας και του βρέφους θα μεταφερθούν στη Γερμανία, όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν εκεί το τελευταίο αντίο.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νικόλαο Κιφνίδη που εξέτασε τις σορούς τόσο της 31χρονης μητέρας και του 10 μηνών βρέφους, όσο και του δράστη, ο 56χρονος δεν κατάφερε να αυτοκτονήσει με την πρώτη σφαίρα αλλά με τη δεύτερη προσπάθεια.

Μάλιστα, επειδή είχε δύο τραύματα η σορός του 56χρονου για να διαπιστωθεί ότι πρόκειται όντως για αυτοκτονία, κλήθηκε και το εγκληματολογικό. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ιατροδικαστής στο newsit.gr είναι από τις σπάνιες φορές που αυτόχειρας πυροβολεί δύο φορές. Πρώτα έστρεψε το όπλο στο στήθος του, στην καρδιά για να τελειώσει τη ζωή του, αλλά την τελευταία στιγμή φαίνεται πως η κάννη γλίστρησε λοξά από τα δεξιά προς τα αριστερά και τα σκάγια πέρασαν κάτω από το δέρμα και βγήκαν από την αριστερή χώρα.

Στη συνέχεια αφού δεν κατάφερε να βάλει τέλος στη ζωή του την πρώτη φορά, έβαλε την κάννη στο στόμα, τράβηξε τη σκανδάλη και αυτοκτόνησε. Πριν δολοφονήσει τη σύντροφο του, σκότωσε το ίδιο τους το παιδί. Το 10 μηνών βρέφος, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, πυροβολήθηκε πίσω αριστερά στην πλάτη κάτω από την ωμοπλατιαία χώρα και τα σκάγια βγήκαν δεξιά στην περιοχή του ήπατος και κατέστρεψαν τον δεξί πνεύμονα. Συνολικά μάλιστα, βγήκαν 10 σκάγια από το σώμα του βρέφους που πέθανε ακαριαία.

Σημειώνεται ότι ο δράστης και αυτόχειρας είχε αφήσει σημείωμα πριν το έγκλημα. Σε αυτό όπως ανέφερε ιδιοκτήτης καφενείου της περιοχής και φίλος του ζευγαριού έγραφε: «εδώ αρχίζει η αγάπη μας κι εδώ τελειώνει».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό