Καταγγελία-σοκ Γεμενετζή: «Τραμπούκισαν παίκτη μας στο ημίχρονο, το ποδόσφαιρο δεν είναι ούτε με μπράβους, ούτε με φουσκωτούς»

Καταγγελία-σοκ Γεμενετζή: «Τραμπούκισαν παίκτη μας στο ημίχρονο, το ποδόσφαιρο δεν είναι ούτε με μπράβους, ούτε με φουσκωτούς»

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο τεχνικός της Δόξας Γρατινής Κώστας Γεμενετζής με δηλώσεις του στο Lega TV μετά τη λήξη του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης που βρήκε νικητή τον Πανθρακικό στα πέναλτι.

Συγκεκριμένα, χωρίς να θελήσει να κατονομάσει όπως ξεκαθάρισε, υποστηρίζει ότι προπονητές και παράγοντες της αντίπαλης ομάδας όρμηξαν και τραμπούκισαν παίκτη της Δόξας Γρατινής κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, τονίζοντας ότι τέτοια γεγονότα δεν είναι τιμητικά για το μεγάλο όνομα του Πανθρακικού.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Θέλω να σταθώ σε κάτι που έγινε στο ημίχρονο. Είχαμε κάτι το οποίο δεν αρμόζει για το όνομα του Πανθρακικού. Δεχθήκαμε επίθεση στα αποδυτήρια. Δεν θα πω ονόματα. Στον αγωνιστικό χώρο μπορεί κάποιος παίκτης να πει κάτι μέσα στο παιχνίδι μεταξύ τους, αλλά το να έρθουν προπονητές και παράγοντες στα αποδυτήριά μας, να ορμήξουνε στον παίκτη μας και να φάμε τραμπουκισμό, για μένα είναι το μελανό σημείο του παιχνιδιού. Δεν θέλω ούτε Κύπελλα, ούτε μετάλλια. Το ποδόσφαιρο είναι στις γραμμές, δεν είναι ούτε πίσω από τις πόρτες, ούτε με μπράβους, ούτε με φουσκωτούς, ούτε με τίποτα».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ θα ευχηθώ καλή επιτυχία στον Πανθρακικό για τα μπαράζ και από εκεί και πέρα συγχαρητήρια και στα δικά μας παιδιά. Πιστεύω κερδίσαμε τον κόσμο με την εμφάνισή μας. Δεν προλάβαμε να καταγγείλουμε το γεγονός. Ακόμα και ο διαιτητής που περνούσε από εκεί δεν κατάλαβε τι έγινε. Έχουν ξανασυμβεί στο παρελθόν, αλλά στέκομαι στο όνομα του Πανθρακικού. Δεν είναι μια τυχαία ομάδα, αλλά ο Πανθρακικός. Εγώ είμαι παιδί του Πανθρακικού και πάντα προσπαθούσαμε να βγάλουμε προς τα έξω το ποδόσφαιρο».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό