Κατερινόπουλος για Μάνο: «Είναι αυτός ταλαιπωρημένος πατέρας;»

Κατερινόπουλος για Μάνο: «Είναι αυτός ταλαιπωρημένος πατέρας;»

Η παρουσία του Μάνου Δασκαλάκη την Τετάρτη (7/4) στο γραφείο της ανακρίτριας, συγκέντρωσε πολλά σχόλια, ειδικότερα για τον τρόπο που έφτασε εκεί και το ύφος που είχε αλλά και τις δηλώσεις που έκανε μετά την έξοδό του από αυτό.

Η εικόνα του δεν έμεινε ασχολίαστη και από τον Θανάση Κατερινόπουλο που έκανε ένα καυστικό σχόλιο για το ύφος που είχε ενώ υποστήριξε πως οι δηλώσεις που έκανε του είχαν υπαγορευθεί δικηγόρο.

«Είδαμε έναν θλιμμένο, ταλαιπωρημένο πατέρα με ύφος ηθοποιού Χόλιγουντ, αυτό έδειξε η εμφάνισή του» σχολίασε χαρακτηριστικά ο ταξίαρχος ε.α. της ΕΛΑΣ στο Star ενώ αναφέρθηκε και στα όσα είπε στις κάμερες. «Μίλησε για αδιάσειστα στοιχεία, μια λέξη νομική», είπε στη συνέχεια και συμπλήρωσε: «Δεν τον κατηγορούν για κάτι, αλλά αυτό το ύφος του κ. Δασκαλάκη δεν φαίνεται το ύφος λυπημένου πατέρα, που αγωνιά να μάθει την αλήθεια…».

Παράλληλα εξέφρασε την άποψη πως τα όσα είπε τα είχε προετοιμάσει από πριν. «Ήταν μια έτοιμη δήλωση που αποστήθισε και είπε μπροστά στις κάμερες» σημείωσε και στάθηκε μάλιστα στο ότι σε κάποιο σημείο μπέρδεψε τα λόγια του.

Μάνος Δασκαλάκης: Έξω φρενών ο Θανάσης Κατερινόπουλος – «Είναι αυτός ταλαιπωρημένος πατέρας;»

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό