Κατερινόπουλος για Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη: «Κάτι άλλο υπάρχει, κάτι κρύβουν μεταξύ τους»

Κατερινόπουλος για Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη: «Κάτι άλλο υπάρχει, κάτι κρύβουν μεταξύ τους»

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα, μετά τη σύλληψη της μητέρας τους, Ρούλας Πισπιρίγκου.

O Ταξίαρχος εν Αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας για την υπόθεση της Πάτρας σχολίασε την πρώτη συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τη σύλληψη, κατά την οποία η κατηγορούμενη άφησε αιχμές κατά του Μάνου Δασκαλάκη αλλά και του πεθερού της. Μάλιστα, δήλωσε πως ο σύζυγός της της είπε στο τηλέφωνο: “Τι θες; Να πάω μέσα εγώ και ο πατέρας μου;”.

«Δύο είναι οι εξηγήσεις για αυτό που είπε η Ρούλα. Από την μία μπορεί να το είπε για επικοινωνιακούς λόγους, καθώς είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, και να “πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα”, αφήνοντας όλους τους αστυνομικούς να ψάχνουν. Από την άλλη, μπορεί να το είπε γιατί μπορεί όντως να υπάρχει κάτι από πίσω και έμεσσα ο Μάνος να απάντησε, όπως απάντησε. Αν είναι το δεύτερο τότε υπάρχει πρόβλημα».

Υπενθυμίζεται πως αποκαλύφθηκε πως ο πεθερός της Ρούλας εργαζόταν σε φαρμακαποθήκη, ενώ ο Μάνος εργάζεται σε εταιρεία courier που μετέφερε φαρμακευτικά είδη.

«Κατά τα λεγόμενα της κυρίας Πισπιρίγκου, ο Μάνος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει οικονομικά. Όσο υπήρχαν παιδιά βεβαίως και όφειλε να συνεισφέρει οικονομικά. Τώρα έχει κάποια υποχρέωση να βρει δουλειά για να βοηθήσει τη Ρούλα; Αυτή η διαμάχη θα βγάλει στη φόρα αλήθειες από τη Δευτέρα και μετά», σχολιάζει ο Θ. Κατερινόπουλος.

«Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Κάτι άλλο υπάρχει, κάτι φοβούνται μεταξύ τους. Για να θυμηθώ την παλιά αστυνομική μου γλώσσα, θα αρχίσει το κελάιδισμα και όχι το τιτίβισμα», σχολιάζει στο STAR ο Θ. Κατερινόπουλος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό