Κατερινόπουλος: Γιατί δεν εμφανίζονται οι γονείς του Μάνου Δασκαλάκη;

Κατερινόπουλος: Γιατί δεν εμφανίζονται οι γονείς του Μάνου Δασκαλάκη;

Πώς ένας πατέρας που έχει χάσει τρία παιδιά μοιάζει τόσο ψύχραιμος, αναρωτιέται ο απόστρατος ταξίαρχος – «Και γιατί δεν εμφανίζονται οι γονείς του να μιλήσουν για την υπόθεση;» – Γιατί δάκρυσε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι ένα «τέρας ψυχραιμίας», δήλωσε ο επίτιμος ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος συνεχάρη με νόημα τον σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη στάση του.

Μιλώντας την Τρίτη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στο Star, ο κ. Κατερινόπουλος είπε ότι ο πατέρας των τριών παιδιών που χάθηκαν μέσα σε τρία χρόνια φαίνεται πολύ ψύχραιμος.

«Έχασε τρία παιδιά, αλλά αναφέρεται στη Τζωρτζίνα που υπεραγαπούσε. Όλα τα δάχτυλα του χεριού είναι ίδια, όποιο και να κόψεις, πονάει. Υποθέτω ότι πονάει για τα τρία το ίδιο», είπε.

Όπως πρόσθεσε, η ψυχραιμία του Δασκαλάκη «δεν ξέρω αν είναι έμφυτη ή στημένη. Δεν διαφέρει πουθενά από την κοινή συνέντευξη που έδωσε με την Ρούλα».

Σχολίασε ακόμη ο Θανάσης Κατερινόπουλος όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης για την κεταμίνη που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα και πώς η ουσία βρέθηκε στα χέρια της συζύγου του.

«Όφειλε να σπεύσει να καταθέσει στις αρχές. Διέκρινα μια αμφισβήτηση», είπε ο απόστρατος ταξίαρχος και πρόσθεσε: «Δεν αποτελεί τη κεταμίνη τον παράγοντα εκείνο που προκάλεσε τον θάνατο; Ναι μεν, αλλά… Δεν γίνεται να είσαι με τον Θεό, αλλά και τον Διάολο, με έναν από τους δυο θα είσαι».

Στην ίδια εκπομπή, ο κ. Κατερινόπουλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου και να της θέσει το ερώτημα πού είναι οι γονείς του Μάνου Δασκαλάκη.

«Σας βλέπουμε να μιλάτε στα κανάλια, γιατί δεν έχουν μιλήσει και οι συμπέθεροι;», ρώτησε την Ελένη Πισπιρίγκου. «Τους γνωρίζετε τόσα χρόνια. Γι΄αυτό σας ρώτησα. Πού είναι οι συμπέθεροι; Δεν έχουν πόνο;», είπε. Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου απάντησε κλαίγοντας ότι δεν το γνωρίζει αυτό αλλά πρόσθεσε ότι ίσως «έχουν πάρει αυτή τη γραμμή από τους δικηγόρους τους».

«Δεν μπορεί να μην ξέρετε, είστε συμπέθεροι τόσα χρόνια», σχολίασε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

net-time.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό