Κατερινόπουλος: «Η Ρούλα δεν κοιμάται πια τα βράδια τώρα που είναι φυλακή ή όταν ήταν και έξω;»

Κατερινόπουλος: «Η Ρούλα δεν κοιμάται πια τα βράδια τώρα που είναι φυλακή ή όταν ήταν και έξω;»

Τη συνέντευξη που παραχώρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές, όπου κρατείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, σχολίασε ο Θανάσης Κατερινόπουλος. Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. μίλησε με τον δικό του τρόπο τα όσα είπε η 33χρονη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στο Star.

 

Καταρχάς, σχολίασε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε ότι «δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια». «Τώρα που είναι στη φυλακή δεν κοιμάται. Όταν ήταν έξω και είχε χάσει τρία παιδιά κοιμόταν, προφανώς, αφού δεν κοιμάται τώρα», τόνισε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

 

Υπογράμμισε την αναφορά της 33χρονης ότι «ψάχνω μέσα μου να δω ότι δεν το έκανα εγώ». «Ένας που δεν έκανε κάτι, δεν χρειάζεται να ψάξει μέσα του να δει ότι δεν το έκανε», είπε ο βετεράνος της αστυνομίας.

 

«Αυτή τη στιγμή κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, δεν υπάρχει καμία κατηγορία για τα άλλα δύο παιδιά», είπε στη συνέχεια και απηύθυνε το ερώτημα: «Ποιος ο λόγος να ασχολείται με τα άλλα δύο παιδιά και όχι μόνο για την Τζωρτζίνα. Ψάχνει μέσα της να δει και για τα άλλα δύο παιδιά;».

 

Σχετικά με τα όσα είπε για τον Μάνο Δασκαλάκη, ο Θανάσης Κατερινόπουλος διατύπωσε την εκτίμηση ότι αναλώθηκε πάρα πολύ, ενώ κάλεσε και τον Μάνο Δασκαλάκη να πάρει θέση στα όσα είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

 

«Εγώ θα ήθελα τον Μάνο να έρθει μια μέρα εδώ, κι αν δεν θέλει να έρθει εδώ να σας πάρει ένα τηλέφωνο, να καθίσει κάτω να πει κάποια πράγματα, να αντικρούσει -αν υπάρχουν- διαφωνίες με την κυρία. Η εκπομπή δεν είναι δικαστήριο, αλλά η κοινή γνώμη θέλει την ενημέρωση αυτή τη στιγμή», σημείωσε.

 

Στη συνέχεια, σχολίασε και την συγκίνηση της Ρούλας Πισπιρίγκου στη συνέντευξη. «Ναι, δάκρυσε. Και η μάνα της έκλαψε. Και τι έγινε τα παιδιά θα έρθουν πίσω; Τόσο καιρό γιατί δεν έκλαιγαν; Έδωσε μία συνέντευξη, εγώ τους είδα μια χαρά, ωραίο ζευγαράκι με ένα βλέμμα αγέρωχο, σαν να μην συνέβη τίποτε, σαν να μην έχασαν παιδιά . Ίσως να οφείλεται στον χαρακτήρα τους γιατί όλοι οι άνθρωποι δεν αντιδρούν με τον ίδιο χαρακτήρα», είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

 

Κλείνοντας τον σχολιασμό του, αποκάλυψε τα όσα του είπε μία γυναίκα. «Δεν ντρέπεστε λίγο να κατηγορείτε αυτή την άμοιρη γυναίκα που είναι μέσα;», του είπε κι εκείνος απάντησε: «εκείνα τα άμοιρα παιδάκια που είναι στον Άγιο Πέτρο, τα σκέφτεστε;».

 

«Γιατί το λέω αυτό. Λέγε, λέγε, λέγε, κάποιες φορές αν δεν είναι και στημένα κάποια πράγματα δημιουργούν κάποιες εντυπώσεις… Και δίκιο να έχει, που δεν έχει, δεν είμαι δικαστής, θα πρέπει ο Μάνος να έρθει εδώ ή όπου αυτός νομίζει να πει κάποια πραγματάκια», κατέληξε.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό