Κατερινόπουλος: Μετά από 10 ώρες η Ρούλα Πισπιρίγκου θα ομολογήσει για τα άλλα δύο παιδιά αλλά και ποιος της έδωσε την…..

Κατερινόπουλος: Μετά από 10 ώρες η Ρούλα Πισπιρίγκου θα ομολογήσει για τα άλλα δύο παιδιά αλλά και ποιος της έδωσε την…..

«Το πιο πιθανό είναι να αρνηθεί τις κατηγορίες, αλλά πιστεύω μετά από 8 -10 ώρες θα ομολογήσει το πού βρήκε την κεταμίνη, αλλά και πώς θανάτωσε τα άλλα δύο παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Star ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος για τις πολύκροτες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα. Στον οργανισμό της Τζωρτζίνας βρέθηκε η ουσία κεταμίνη, γεγονός που οδήγησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ.

«Κοντός ψαλμός αλιλούια. Είναι η αρχή του τέλους αυτού του δράματος και να δούμε αν έγιναν μόνο από αυτή. Ποιος της χορήγησε την κεταμίνη; Είναι μια ναρκωτική ουσία που γίνεται τοξική με την υπερδοσολόγια» συμπλήρωσε ο κ. Κατερινόπουλος.

Τα πρώτα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Αστυνομία
«Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας, είναι σωστό να σας δώσω διευκρινίσεις για να λάμψει η αλήθεια», φέρεται να είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην Πάτρα και της ζήτησαν να τους συνοδεύσει στην Αθήνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, όταν η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για το θάνατο της Τζωρτζίνας, μπήκε στο αυτοκίνητο, οι αστυνομικοί της ζήτησαν να κλείσει το κινητό της τηλέφωνο για να μην υπάρξει πιθανότητα να πληροφορηθεί ότι δεν είναι μια απλή μεταφορά στην Αθήνα αλλά προσαγωγή που στη συνέχεια έγινε σύλληψη.

net-time.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό