Κατερινόπουλος: «Θα έχουμε καταιγιστικές εξελίξεις και αρκετές συλλήψεις για το έγκλημα στην Πάτρα»

Κατερινόπουλος: «Θα έχουμε καταιγιστικές εξελίξεις και αρκετές συλλήψεις για το έγκλημα στην Πάτρα»

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έκανε μία δήλωση «βόμβα» για το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα. H Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, της Τζωρτζίνας, ενώ οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τις συνθήκες θανάτου των άλλων δύο κοριτσιών της οικογένειας, της Μαλένας και της Ίριδας. Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καθοριστικές τα επόμενα 24ωρα.

 

Ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της αστυνομίας, που από την πρώτη στιγμή είχε διατυπώσει δημόσια την εκτίμησή του ότι οι θάνατοι των τριών παιδιών αποτελούν εγκληματική ενέργεια, προχώρησε σήμερα σε ακόμη μία δήλωση, που προκαλεί αίσθηση.

 

Μιλώντας στο evima.gr, ο Θανάσης Κατερινόπουλος είπε: «Οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο το επόμενο διάστημα θα είναι καταιγιστικές δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα. Έρχονται κι άλλες συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις. Η συγκεκριμένη υπόθεση θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα. Θα ψαχτούν και οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών, της Ίριδας και της Μαλένας. Θα πρέπει να δούμε αν η κατηγορούμενη μητέρα έδρασε μόνη της ή είχε συνεργούς».

 

Σχολιάζοντας την στάση του πατέρα, του Μάνου Δασκαλάκη, ο Θανάσης Κατερινόπουλος τόνισε: «Η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη δεν είναι ενός ανθρώπου που είναι πονεμένος. Στις δηλώσεις του αναφέρεται συνεχώς για την Τζωρτζίνα, δεν έχασε ένα παιδί έχασε τρία, όποιο δάχτυλο και να σου κόψουν πονάς το ίδιο, δεν έχει κάνει καμία αναφορά στα άλλα δύο παιδιά».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό