Καβάλα – Μητέρα Άννας: Η κόρη μου και το εγγόνι μου ζούσαν με τα ποντίκια μες στη βρωμιά

Καβάλα – Μητέρα Άννας: Η κόρη μου και το εγγόνι μου ζούσαν με τα ποντίκια μες στη βρωμιά

Την επόμενη Τρίτη θα γίνουν οι κηδείες της Άννας και του δέκα μηνών μωρού της οι οποίοι δολοφονήθηκαν από τον 57χρονο κτηνοτρόφο στην Καβάλα.

Η μητέρα της άτυχης 31χρονης, μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, για τις αντιρρήσεις της γι΄ αυτή την σχέση και τις δύσκολες ώρες που πέρασε.

Όσα περιγράφει για την κοινή ζωή της κόρης της με τον κτηνοτρόφο είναι σοκαριστικά.

Καβάλα: “Η κόρη μου και το εγγόνι μου ζούσαν με τα ποντίκια μες στη βρωμιά”
Όπως είπε, η 31χρονη αποφάσισε να επιστρέψει στο χωριό για να κάνει ένα λεύκωμα για τη ζωή στη Λεκάνη και να πάρει το πτυχίο της από το πανεπιστήμιο της Γερμανίας.

Τότε ούτε η ίδια μπορούσε να φανταστεί, ότι η απόφαση αυτή θα ήταν μοιραία όχι μόνο για το παιδί της, αλλά και για το εγγόνι της. Σύμφωνα με την ίδια, η Άννα γνώρισε τον 57χρονο κτηνοτρόφο και τον ακολουθούσε στις εργασίες του στο μαντρί για να τον φωτογραφίσει για το λεύκωμά της.

Καβάλα: “Θέλω να σε κάνω ευτυχισμένη” – Η ερωτική επιστολή του 56χρονου που σκότωσε την πρώην του και το παιδί τους
Εκείνος γοητεύτηκε από τη νεαρή κοπέλα, την πολιόρκησε, της μιλούσε γλυκά και τελικά η 31χρονη ενέδωσε.

“Από την πρώτη στιγμή δε συμφωνούσα με αυτήν τη σχέση. Της έλεγα “πού πήγες κι έμπλεξες”, γιατί είχα μάθει τι άνθρωπος ήταν. Μου έλεγε ότι τον αγαπούσε. Αρχικά την έπαιρνα με το καλό και της έλεγα ότι αυτός δεν κάνει για εκείνη. Μετά θύμωσα πολύ, μαλώναμε και σταμάτησα να της μιλάω.

Στεναχωριόμουν κι εγώ κι αυτή και κάποια στιγμή σκέφτηκα ότι δεν μπορώ να μη μιλάω στο παιδί μου γιατί έχει αυτή τη σχέση και πρέπει να είμαι κοντά της.

Της είπα “κάνε ό,τι νομίζεις, αλλά να ξέρεις η πόρτα μου είναι ανοιχτή, θα είμαι πάντα κοντά σου αν αποφασίσεις να γυρίσεις στο σπίτι μας””, είπε η μητέρα της 31χρονης.

Όπως είπε, η Άννα πούλησε όλα της τα πράγματα στη Γερμανία και πήγε στην Καβάλα.

“Του τα έδωσε όλα. Του έδωσε όλα της τα χρήματα κι εκείνος την εκμεταλλευόταν και την είχε όλη μέρα να δουλεύει μαζί του στα ζώα. Είχα πάει στο σπίτι τους και είχα φρίξει. Η κόρη μου έμενε μέσα στη βρώμα με τα ποντίκια. Ήθελε να είναι καθαρό το σπίτι που έμενε, αλλά δεν προλάβαινε, αφού ήταν όλη τη μέρα στα ζώα”, είπε η μητέρα.

“Γέννησε και δεν πήγε μια φορά να δει εκείνη και το παιδί”
Υποστήριξε ακόμα ότι ο 57χρονος ήταν σκληρός και από ένα σημείο και μετά δεν έδειχνε κανένα ενδιαφέρον για την κόρη της, ούτε όταν εκείνη ήταν έγκυος.

“Για το μόνο που νοιαζόταν ήταν τα κατσίκια και η δουλειά του. Ακόμα κι όταν ήταν έγκυος την έβαζε να δουλεύει στο μαντρί. Της έλεγα ότι έπρεπε να προσέχει στην κατάστασή της, αλλά εκείνος δεν την άφηνε. Μέχρι που της έσπασαν τα νερά έξι εβδομάδες πιο νωρίς από ό,τι έπρεπε και τότε αντί να την πάει ο ίδιος στο νοσοκομείο, είπε σε έναν φίλο του να το κάνει. Γέννησε και δεν πήγε μια φορά να δει εκείνη και το παιδί”, είπε η μητέρα.

Πρόσθεσε ακόμα ότι κάθε μέρα στις 00:30 ξυπνούσε το μωρό, έπαιρνε το αυτοκίνητο και πήγαινε να πάρει τον 57χρονο από το μαντρί. Τον περασμένο Μάιο η Άννα δεν άντεξε άλλο να ταλαιπωρείται έτσι το παιδί της, αλλά και η ίδια.

“Μου είπε ότι θα τον εγκατέλειπε και θα γυρνούσε πίσω. Τότε εκείνος της είπε θα πνίξω κι εσένα και το παιδί. Μετά έκλαιγε στα πόδια της για να τον λυπηθεί και να τον συγχωρέσει”, είπε η μητέρα της 31χρονης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό