Καβάλα: Προσφέρει σπίτι και εργασία σε Ουκρανούς πρόσφυγες ο όμιλος Κουρτίδη.

Καβάλα: Προσφέρει σπίτι και εργασία σε Ουκρανούς πρόσφυγες ο όμιλος Κουρτίδη.

Την πρόθεσή του να φιλοξενήσει ορισμένες οικογένειες από την Ουκρανία σε σπίτια που διαχειρίζεται και να προσφέρει μάλιστα στα ενήλικα μέλη τους τη δυνατότητα να εργαστούν σε συγκεκριμένους τομείς των δραστηριοτήτων του, γνωστοποίησε στo Ουκρανικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη, ο όμιλος επιχειρήσεων Κουρτίδη με έδρα την Καβάλα.

Στην επιστολή τους η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ομίλου μετέφεραν την ευχή τους να τερματιστεί σύντομα αυτή η αδιέξοδη κατάσταση και να επικρατήσει ειρήνη στην ταραγμένη περιοχή.

«Η εταιρεία μας λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια έχοντας στο επίκεντρό της τον άνθρωπο. Γι’ αυτό και σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή βάζουμε πάνω απ’ όλα τον άνθρωπο και στο πλαίσιο της εταιρικής μας κοινωνικής ευθύνης, ειλικρινώς θέλουμε να συμβάλουμε στο να απαλύνουμε έστω και στο ελάχιστο τον πόνο αυτών των ανθρώπων, που από τη μία στιγμή στην άλλη έχασαν τα πάντα εξαιτίας του πολέμου», δήλωσε ο πρόεδρος της Kourtidis Group Νίκος Κουρτίδης.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/kavala-prosferi-spiti-ke-ergasia-se-oukranous-prosfiges-o-omilos-kourtidi?fbclid=IwAR0qeOwab_nmMj67ZvCeHODdWs-yCNCMhtu9oicj0DW5bwP__4tbyl76Qjc

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό