Κεφάρετε κάτι καινούριο;

Κεφάρετε κάτι καινούριο;

Το έχετε δίπλα σας και ίσως δεν το γνωρίζετε! Σε κάποιο ψυγείο, με γαλακτοκομικά προϊόντα, ανα – ζητήστε το Κεφίρ της Εβροφάρμα και θα ενθουσιαστείτε με τη νέας σας… ανακάλυψη.

Πρόκειται για κάτι πραγματικά διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Θα το διαπιστώσετε από την πρώτη γουλιά και θα το… εμπεδώσετε με την συχνή χρήση γιατί θα δείτε γρήγορα κάτι να αλλάζει στη διάθεσή σας και στον οργανισμό σας!

Το κεφίρείναι κάτι περισσότερο από ένα απλά καλό υγιεινό αναψυκτικό. Στις παραδόσεις των λαών της Ανατολήςαναφέροντανως«δώροζωής» και « μυστικόμακροζωίας. Το ίδιο ισχύει  και σήμερα με το κεφίρτης Εβροφάρμα, η οποία χάρη στο αγνό αγελαδινό της γάλα, τον σεβασμό στην παράδοση, αλλάκαι στον πρωτοποριακό της τεχνολογικό εξοπλισμό,  μπορεί να προσφέρει στην ελληνική οικογένεια ένα τόσο σημαντικό προϊόνγια την καθημερινή διατροφή.

Ιδιαίτερα για τα παιδιά, πέρα από απολαυστικόδροσερόρόφημα είναι πηγή υγείας κι ενέργειας.

Πλούσιο σε ασβέστιο, μαγνήσιο και φώσφορο, με πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίες αποτελεί θώρακαπροστασίας του οργανισμού από πολλές αρρώστιες, συμβάλλοντας , ταυτόχρονα, στη δημιουργία ενός ανθεκτικού ανοσοποιητικού συστήματος.

Αν κεφάρετε τη ζωή, ένα είναι το κεφίρ. Ό,τι πιο νέο από την Εβροφάρμα για τους νέους και τους παλιούς της φίλους.

Τώρα και με γεύση Φράουλα !!!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό