«Κλειδώνει» το fuel pass 3

«Κλειδώνει» το fuel pass 3

Την προηγούμενη εβδομάδα κυβερνητικά στελέχη άφηναν ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο για επιδότηση στην αντλία για το πετρέλαιο κίνησης. Την επόμενη η κυβέρνηση, εκ του κυβερνητικού εκπροσώπου κατέβασε του τόνους αλλά έτσι όπως φαίνεται κλειδώνει το fuel pass 3.

Με το ξέφρενο πάρτι τιμών φαίνεται πως κλειδώνει η επιδότηση στο diesel κίνησης αλλά και νέο κύκλο επιδότηση μέσω του fuel pass.

Η κυβέρνηση φαίνεται ότι θα προχωρήσει άμεσα, ίσως από τις αρχές Νοεμβρίου, σε επιδότηση, τόνισε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των Πρατηριούχων – Εμπόρων Καυσίμων Αττικής, Νίκος Παπαγεωργίου. Αυτό που δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί είναι αν η επιδότηση για το πετρέλαιο κίνησης θα είναι στα 15 λεπτά το λίτρο, ως ίσχυε δηλαδή, ή αν θα φτάσει τα 20 – 25 λεπτά, σύμφωνα με ένα σενάριο που φέρεται ότι εξέταζε το οικονομικό επιτελείο.

Το πιθανότερο σενάριο για την επιδότηση στην αντλία για το πετρέλαιο κίνησης είναι τα 15 λεπτά.

Η καλή πορεία των εσόδων και η τονωτική «ένεση» από τον τουρισμό, φαίνεται πως ανοίγουν το δρόμο για ένα νέο Fuel Pass, το οποίο λέγεται ότι θα μοιάζει πολύ με το Fuel Pass2.

dikaiologitika.gr

Συγκεκριμένα, για το Fuel Pass 3 εξετάζεται το εξής σενάριο για τη βενζίνη:

  • Για τα ΙΧ: από 65-85 ευρώ
  • Για μοτοσικλέτες: 45-55 ευρώ
  • Τα ποσά θα αφορούν κατανάλωση τριών μηνών, ενώ θα υπάρχει και το μπόνους των 15 ευρώ εάν ο δικαιούχος χρησιμοποιήσει ψηφιακό «πορτοφόλι» (άυλη ψηφιακή κάρτα). Το εισοδηματικό κριτήριο θα ορίζεται στα 30.000 ευρώ + 3.000 ευρώ για κάθε τέκνο.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό