Καβάλα: 5χρονη δέχτηκε πέτρα στο κεφάλι, αλλά το Πολυδύναμο Ιατρείο ήταν κλειστό

Καβάλα: 5χρονη δέχτηκε πέτρα στο κεφάλι, αλλά το Πολυδύναμο Ιατρείο ήταν κλειστό

Ένα αδιανόητο περιστατικό εν έτει 2022 έγινε στην παραλία Οφρυνίου την Καβάλα. Το Σάββατο 4 Ιουνίου ένα 5χρονο κορίτσι χτυπήθηκε από πέτρα στο κεφάλι και ο πατέρας του όταν την πήγε στο Πολυδύναμο Ιατρείο για να της παρέχουν τις πρώτες βοήθειες το βρήκε κλειστό.

«Το Σάββατο έπαιζε με κάποια παιδάκια. Κατά λάθος έφαγε μια πέτρα στο κεφάλι και άνοιξε. Το κάλυψε το τραύμα ο σερβιτόρος. Πήγα στο Κέντρο, ήταν κλειστό. Στο Ροδόλιβο οι γιατροί την περιποιήθηκαν. Θα έχουμε θανάτους πιστεύω, είναι απαράδεκτη η κατάσταση» είπε σε εκπομπή του epiloges-tv ο πατέρας της 5χρονης, Θεμιστοκλής Μουλάκης.

Ο φαρμακοποιός της περιοχής κ. Δήμος Βίτσιος ανέφερε ότι μετά από πολλές παρεμβάσεις την Δευτέρα 6 Ιουνίου διορίστηκε νέος μόνιμος γιατρός στην Παραλία Οφρυνίου για όλη τη διάρκεια του έτους. Βέβαια το πρόβλημα δεν λύνεται καθώς ο γιατρός είναι ένας και δεν θα μπορεί να λειτουργεί τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα.

Ο κ. Γιάννης Μπαλίτης μάρτυρας του περιστατικού ανέφερε ότι η ανάγκη ύπαρξης γιατρών είναι επιτακτική και επέρριψε ευθύνες στην κεντρική διοίκηση του νομού Καβάλας. «Ο πληθυσμός είναι 50.000. Είναι καθαρά θέμα κεντρικής διοίκησης. Το Οφρύνιο είναι το τελευταίο χωριό στον χάρτη της Καβάλας, δεν δίνουν σημασία. Δεν υπάρχει ούτε Αστυνομία, ούτε Πυροσβεστική» είπε.

net-time.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό