Κλιμάκιο της ΝΔ στη Ροδόπη – Φωτεινή Αραμπατζή: «Οι βουλευτές κοντά στους πολίτες»

Κλιμάκιο της ΝΔ στη Ροδόπη – Φωτεινή Αραμπατζή: «Οι βουλευτές κοντά στους πολίτες»

Στο πλαίσιο των δράσεων της 85ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τους κ.κ. Αραμπατζή Φωτεινή, βουλευτή Σερρών και κυβερνητική εκπρόσωπο, και τον Σπανάκη Βασίλειο, βουλευτή Νότιου Τομέα Αθηνών και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας Ν.Δ., επισκέφθηκαν χθες Τρίτη, την Κομοτηνή.

Το πρόγραμμα της επισκέψεως, είχε διαμορφωθεί ως εξής: 10.00 π.μ. Επίσκεψη στα γραφεία του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων, Παιδιών και Ενηλίκων με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή, Αυτισμό & Asperger (ΔΑΔΑΑ) 10.30 π.μ. Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ κ. Χρήστο Μέτιο 11.15 π.μ. Επίσκεψη στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Ροδόπης ΄΄ΟΡΦΕΑΣ΄΄ 12.00 μ.μ. Επίσκεψη σε σημείο κατασκευής του Αγωγού Φυσικού Αερίου 12.30 μ.μ. Επίσκεψη στο εργοτάξιο της AVAX A.E. (ΒΙ.ΠΕ Κομοτηνής) 13.30 μμ Επίσκεψη στη βιομηχανική μονάδα INTEPLASΤ A.E. ((ΒΙ.ΠΕ Κομοτηνής) 18.30 Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΔΕΕΠ.

Η κ. Αραμπατζή μίλησε στην ΕΡΤ Κομοτηνής και τόνισε πως κλιμάκια της ΝΔ «οργώνουν» τη Βόρεια Ελλάδα, προκειμένου οι βουλευτές να είναι κοντά στους πολίτες και να τους ακούν. Έχουν διοργανωθεί επισκέψεις που συνδυάζουν πολλαπλά αντικείμενα, κοινωνία, συλλόγους, αυτοδιοίκηση, επιχειρηματικότητα, για να καλύψουν όσο το δυνατόν περισσότερους κλάδους της κοινωνίας.
Απαντώντας στην ερώτηση, τι θα προτείνει ο πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ, καθώς πρόκειται για έναν δύσκολο Σεπτέμβρη με φόντο τις καταστροφικές πυρκαγιές αλλά και το κύμα ανατιμήσεων, σημείωσε πως θα πρέπει να περιμένουμε, και σίγουρα ο πρωθυπουργός θα έχει στην προτεραιότητά του τις ευάλωτες κοινωνικά και οικονομικά ομάδες πληθυσμού.
«Όπως και με την πανδημία, στηρίχθηκε ο κόσμος της Μεσαίας Τάξης, υπήρξαν κινήσεις ελάφρυνσης από φορολογικά βάρη, είμαι σίγουρη πως ο πρωθυπουργός, έχει ετοιμάσει δέσμη μέτρων για τις ανατιμήσεις. Το φαινόμενο βέβαια, όπως υπογράμμισε δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, αλλά όλον τον πλανήτη, ως επίπτωση από την πανδημία, ωστόσο η Ελληνική Κυβέρνηση θα μεριμνήσει για τους αδύναμους», τόνισε καταλήγοντας η κ. Αραμπατζή.

Φωτος :Thrakionline

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό