Κοινή ορειβατική εξόρμηση ΕΟΣ Κομοτηνής και Θεσσαλονίκης

Κοινή ορειβατική εξόρμηση ΕΟΣ Κομοτηνής και Θεσσαλονίκης

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε μια κοινή ορειβατική εξόρμηση στην οροσειρά της Ροδόπης από τον ΕΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και τον ΕΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΉΣ.
Συνολικά 87 ορειβάτες συγκρότησαν δύο ισάριθμες ομάδες διαφορετικής δυναμικότητας και με άριστη συνεργασία περπάτησαν σε ορεινά μονοπάτια της περιοχής. Η ομάδα του ΕΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ αποτελούμενη από 45 ορειβάτες, επισκέφτηκε το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου την περιοχή της Μαρώνειας, διανυκτέρευσε σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής και σήμερα μαζί με 42 ορειβάτες του ΕΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ γνώρισαν από κοντά τις ομορφιές της ορεινής Ροδόπης.
Ο νομός Ροδόπης μαζί με τους γειτονικούς νομούς Ξάνθης και Έβρου θα μπορούσε να αποτελέσει συνολικά ένα ελκυστικό τουριστικό προορισμό, συνδυάζοντας τις γραφικές παραλίες, τον πλούσιο ορεινό όγκο και τα τουριστικά αξιοθέατα που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή.
Ο ΕΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΉΣ έχει τη δυνατότητα και τη θέληση να συνδράμει σε οποιαδήποτε προσπάθεια τοπικού η περιφερειακού φορέα για την τουριστική αναβάθμιση της περιοχής.
Το ΔΣ του συλλόγου ευχαριστεί τον ΕΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για την άριστη συνεργασία καθώς και τον υπεύθυνο για την οργάνωση της ομάδας του συλλόγου Πραντσίδη Σιδέρη.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό