Κολωνός: Νέες αποκαλύψεις επιβαρύνουν τη μητέρας της 12χρονης.Όσα προκύπτουν από την αστυνομική έρευνα

Κολωνός: Νέες αποκαλύψεις επιβαρύνουν τη μητέρας της 12χρονης.Όσα προκύπτουν από την αστυνομική έρευνα

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα συνεχιστεί ο κύκλος των συλλήψεων των βιαστών της 12χρονης από τα Σεπόλια, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, είναι άνθρωποι της «διπλανής πόρτας», οικογενειάρχες και άτομα νεαρής ηλικίας.

Ορισμένα από τα ονόματα αυτών των ατόμων περιέχονται ήδη στη δικογραφία, ενώ οι Αρχές έχουν δείξει ονόματα και φωτογραφίες τους στην 12χρονη, η οποία φέρεται να τους έχει αναγνωρίσει.

Παράλληλα, νέα στοιχεία επιβαρύνουν τη μητέρα της 12χρονης, η οποία συνεχίζει να κρατείται στην ΓΑΔΑ, όπου και θα παραμένει μέχρι την Δευτέρα που θα απολογηθεί.

Όπως τόνισε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, η 37χρονη φέρεται να έχει ζητήσει μικροποσά από την κόρη της, όμως εκείνη ισχυρίζεται πως πρόκειται για χρήματα που έχει ζητήσει από συγγενή της και απλά η 12χρονη έπαιξε το ρόλο της μεσολαβήτριας για τη μεταφορά των χρημάτων.

Ένα ακόμα στοιχείο αφορά στις καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό τής 37χρονης μητέρας που έγινα από 2 -3 άτομα τον περασμένο Ιούλιο.

Από την αστυνομική έρευνα, σύμφωνα με πληροφορίες, προκύπτει ότι τα άτομα φαίνεται να είναι βιαστές της ανήλικης κόρης της.

Η μητέρα της 12χρονης, από την πλευρά της, συνεχίζει να υποστηρίζει ότι η κόρη της είχε πάρει – με προτροπή του 53χρονου παιδοβιαστή Ηλία Μίχου – την τραπεζική της κάρτα και το ΙΒΑΝ του λογαριασμού της, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τις παράνομες συναλλαγές του 53χρονου κατηγορούμενου.

Σε αυτό το σημείο, ωστόσο, κρίσιμα είναι όσα θα αναφέρει σχετικά με τον συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό η 12χρονη.

Σημαντικότατο ρόλο, επανέλαβε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, παίζει το γεγονός ότι το ψεύτικο προφίλ του κοριτσιού σε site ραντεβού είχε ενεργοποιηθεί 15 φορές από το Wi-Fi του σπιτιού της στα Σεπόλια, το οποίο, οι Αρχές πιστεύουν ότι αποτελεί δείγμα πως η 37χρονη μητέρα ήταν συνδιαχειρίστρια του ψεύτικου προφίλ του παιδιού.

Η μητέρα ισχυρίζεται πως με το ίδιο Wi-Fi καλύπτονταν οι επικοινωνίες και άλλων μελών της οικογένειας, όπως και της 12χρονης, ενώ η ίδια επιμένει πως δεν συμμετείχε στην σεξουαλική εκμετάλλευση της κόρης της.

Ποιος είναι ο 33χρονος που κατηγορείται ότι βίασε την 12χρονη
Το MEGA, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αποκάλυψε επίσης το προφίλ του 33χρονου άνδρα, που συνελήφθη για βιασμό της 12χρονης.

Πρόκειται για έναν άνδρα 33 ετών, κάτοικο δυτικών προαστίων, ανύπαντρο και χωρίς παιδιά, ο οποίος εργαζόταν ως υπάλληλος σε μαγαζί εστίασης και μέχρι πριν τη σύλληψή του δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές.

Ο 33χρονος αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει βιάσει το κορίτσι. Παραδέχτηκε ότι την έχει συναντήσει τρεις φορές στα Σεπόλια, ωστόσο ισχυρίζεται πως δεν είχε σεξουαλικές επαφές μαζί της.

Ο άνδρας δήλωσε με θράσος πως η 12χρονη ήταν εκείνη που τον είχε προσεγγίσει μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής και του έστελνε επίμονα μηνύματα για να συναντηθούν, ενώ τόνισε πως του είχε αποκρύψει την πραγματική της ηλικία.

«Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα. Αν ήξερα ότι ήταν 12 ετών, δε θα της έλεγα ούτε καλησπέρα», κατέθεσε χαρακτηριστικά.

Net-time.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό