Κομοτηνή: Εκδήλωση της υποψ. περιφερειακής συμβούλου με τη  “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση”,  Ζωής Κοσμίδου (φωτος)

Κομοτηνή: Εκδήλωση της υποψ. περιφερειακής συμβούλου με τη “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση”, Ζωής Κοσμίδου (φωτος)

Mέσα  ένα ζεστό κι ενθουσιώδες κλίμα υποστήριξης πραγματοποιήθηκε στις 3/10 στο ξενοδοχείο Δημόκριτος στην Κομοτηνή, η εκδήλωση για την υποψηφιότητα της Ζωής Κοσμίδου ως περιφερειακή σύμβουλος Π.Ε. Ροδόπης με την παράταξη  “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση”  κι επικφαλής το Χρήστο Μέτιο στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτώβρη.
Η Ζωή Κοσμίδου δεξιώθηκε γνωστούς και φίλους, συνεργάτες αλλά και απλούς πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της και κατέκλυσαν τον χώρο του καφέ Δημόκριτος στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής. Τους καλωσόρισε ζεστά και συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα του νομού και τους στόχους που έθεσε  ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος  για την ανάπτυξη και ανάδειξη της περιοχής μας.
Δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει όλους για τη στήριξή τους, λέγοντας: “Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όλους όσους ήρθαν, αλλά και αυτούς που μου ευχήθηκαν τηλεφωνικά και τους διαβεβαιώ ότι με τη δυναμική υποστήριξή τους, την Κυριακή η Ροδόπη θα έχει…τη ΖΩΗ που μας ΑΞΙΖΕΙ με τη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση νικήτρια δύναμη”.
Η όμορφη βραδιά  συνεχίστηκε με πολύ κέφι, ζωντανή μουσική και τραγούδι
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό