Κομοτηνή: Τελετή Υπόσχεσης και Απονομής Πτυχίων και Προαγωγών 45 Εθελοντών Σαμαρειτών -Διασωστών του Π.Τ. Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής (φωτος)

Κομοτηνή: Τελετή Υπόσχεσης και Απονομής Πτυχίων και Προαγωγών 45 Εθελοντών Σαμαρειτών -Διασωστών του Π.Τ. Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής (φωτος)

Σε ιδιαίτερα συγκινησιακό και ερυθροσταυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (12/3) η Τελετή Υπόσχεσης και Απονομής Πτυχίων και Προαγωγών σαρανταπέντε (45) εθελοντών Σαμαρείτων – Διασωστών του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κομοτηνής στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κύτταρο ΡΕΞ (Κομοτηνή), παρουσία του Προέδρου του Ε.Ε.Σ Dr. Αντώνιου Αυγερινού.

Η Πρόεδρος του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κομοτηνής, κα Κλάρα Τζελέπη, καλωσόρισε τους νέους εθελοντές, τονίζοντας το ύψιστο ανθρωπιστικό έργο που καλούνται να φέρουν εις πέρας, ως νέα ενεργά μέλη του μεγαλύτερου και αρχαιότερου ανθρωπιστικού Οργανισμού της Ελλάδος. Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, στην ομιλία του, αφού ευχαρίστησε το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κομοτηνής για την εξαιρετική διοργάνωση της εκδήλωσης, επισήμανε την σκληρή εκπαίδευση την οποία υφίστανται όσοι αποφασίζουν να ενταχθούν στο εθελοντικό δυναμικό του Ε.Ε.Σ., αλλά και τα εφόδια που θα πρέπει να έχουν ώστε να υπηρετούν το καθήκον τους, κάνοντας λόγο για «επαγγελματίες» εθελοντές που διακρίνονται για την ομαδικότητα, τη συλλογικότητα και την ευγενή άμιλλα και είναι έτοιμοι να προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στον πάσχοντα συνάνθρωπο, όπου και όποτε χρειαστεί.

Την εκδήλωση του Ε.Ε.Σ τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, οι Βουλευτές κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης και κ. Δημήτριος Χαρίτου, ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ Ιωάννης Γκαράνης, ο Δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης κ. Μιχάλης Σεβδυνίδης, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ροδόπης κ. Κωνσταντίνος Παπάζογλου, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δράμας κ. Πασχάλης Χουρτερούδης, ο Εκπρόσωπος Πολιτικής Προστασίας Αν. Μακεδονίας κ Θράκης κ. Απόστολος Τομζάς, Εκπρόσωπος της 21 Ταξιαρχίας, ο Πρόεδρος Σωματείου ΑμεΑ Ροδόπης κ. Καρούντζος, ο Πρόεδρος Διαχειριστικής Επιτροπής Μουσουλμανικής Περιουσίας κ Σελίμ Ισά, Εκπρόσωποι Αθλητικών Σωματείων της ΠΕ Ροδόπης, καθώς και εκπρόσωποι των Περιφερειακών Τμημάτων Αλεξανδρούπολης, Ξάνθης, Καβάλας, Δράμας και Κιλκίς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Πηγή+Photos:FB

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό