Κομοτηνή: Το πρόγραμμα των «Ελευθερίων 2023» την Τετάρτη 3 Μαϊου

Κομοτηνή: Το πρόγραμμα των «Ελευθερίων 2023» την Τετάρτη 3 Μαϊου

Συνεχίζονται την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023 οι επετειακές εκδηλώσεις στην Κομοτηνή για τα «Ελευθέρια 2023», με το εξής πρόγραμμα:

 

7.30 μ.μ. στο ΡΕΞ

Αφιέρωμα στον «κινηματογραφικό» Χατζηδάκη από το 3ο Γυμνάσιο

Μια μουσικοθεατρική παράσταση με επίκεντρο τη βράβευση του συνθέτη με Όσκαρ και την άρνησή του να το παραλάβει. Η παράσταση θα περιλαμβάνει εκτέλεση τραγουδιών του από τη μικτή χορωδία του σχολείου, κομμάτια πρόζας σε πεζό και έμμετρο λόγο και χορευτική δραματοποίηση με την τεχνική του Μαύρου Θεάτρου.

 

9.00 μ.μ., στην Πολιτιστική Κίνηση Ροδόπης

Συναυλία με τους Emerald

Οι EMERALD Hard Rock Band δημιουργήθηκαν από τον Γιώργο Ευφραιμίδη το 2012 στην  Κομοτηνή Το είδος μουσικής που παίζουν είναι μελωδικό hard rock με αγγλικό στίχο. Το πρόγραμμα τους περιλαμβάνει συνθέσεις του Γιώργου Ευφραιμίδη όπως και διασκευές κομματιών  που έγραψαν ιστορία στον χώρο της hard rock μουσικής. Η σύνθεση του συγκροτήματος από το 2020 είναι :

Μιχάλης Πατάπης (Τύμπανα) , Μπάμπης Συκάκης (Μπάσο) , Γιάννης Κερζεβάνης (Πλήκτρα), Γιώργος Ευφραιμίδης (Κιθάρα) , Εύα Ευθυμίιου (Τραγούδι)

Στην συναυλία της 3ης Μαΐου θα συμμετέχει και ο Χαριλαος Ξενοδοχιδης  – Κιθάρα (επίκουρος καθηγητής  βιοφυσικής στην Σόφια Βουλγαρίας)  ο οποίος  θα παρουσιάσει μαζί με τους EMERALD μερικά αποσπάσματα από δυο άλμπουμ του που βγήκαν στην Βουλγαρία (με το όνομα Xenos.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό