
Κομοτηνή: Ξεκίνησε το Food truck Festival στο Άλσος της Αγίας Παρασκευής (videoς+φωτος)
Στην Κομοτηνή το Food Truck Festival Άλσος της Αγίας Παρασκευής για 5 ημέρες, προσφέροντας στους Κομοτηναίους αγαπημένες γεύσεις από Αμερική, Ευρώπη και Ασία.

Η παρουσία των καντίνων/food trucks είναι ολοήμερη με πιο εντυπωσιακό το 3 μέτρων American Texas Barbeque που έχει στηθεί για να ψήνει εκλεκτά κρέατα σε χαμηλή φωτιά και για αρκετή ώρα ώστε να γίνονται “λουκούμι”!!

Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάζουν hot dogs, σουβλάκια, corn dogs με λιωμένο cheddar, κοτομπουκιές με φρεσκοτηγανισμένες πατάτες, παραδοσιακό κεμπάπ προβατίνας εμπνευσμένο από αυθεντικές τσιγγάνικες συνταγές και άλλα πολλά… Φυσικά δεν λείπουν οι γλυκιές απολαύσεις, όπως λουκουμάδες με σοκολάτα και παγωτό, αλλά και οι βάφλες σοκολάτας!
Ο αντιπρόεδρος του Σωματείου της Food truck Festival μίλησε στη Θ.Α. αγορά για τη διοργάνωση που έχει αγαπηθεί απ’ όλο τον κόσμο, σημειώνοντας τα εξής: “Ξεκινήσαμε φέτος από τη Θεσσαλονίκη, δεύτερη στάση μας ήταν ο Βόλος και τώρα ήρθαμε Κομοτηνή. Το πρόγραμμά μας συνεχίζεται με επισκέψεις σε Ιωάννινα, Λαμία, Αθήνα, Ζάκυνθο, Σαλαμίνα και το τουρ θα τελειώσει κάπου στον Οκτώβριο. Ο κόσμος που μας επισκέπτεται μπορεί να χαρεί γεύσεις από όλο τον κόσμο, έχουμε καπνιστά κρέατα με αργό ψήσιμο, κορεάτικη κουζίνα, ασιάτικη, ό,τι καινοτόμο υπάρχει, το έχουμε! Να πούμε πώς είμαστε 12 καντίνες εδώ αυτή τη στιγμή, ενώ οι τιμές είναι πολύ προσιτές, γι αυτό καλούμε όλους να έρθουν να δοκιμάσουν τις γεύσεις μας!”
Δείτε το παρακάτω βίντεο με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου:
