Κόντρα Αγγελικής Ηλιάδη-Κατερίνας Καινούριου.Έρχονται νομικές συνέπειες……

Κόντρα Αγγελικής Ηλιάδη-Κατερίνας Καινούριου.Έρχονται νομικές συνέπειες……

Την έντονη ενόχλησή της με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, εξέφρασε πριν μερικές ώρες η Αγγελική Ηλιάδη με μερικά βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η τραγουδίστρια συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε μια συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στην εν λόγω εκπομπή του ALPHA από τα παρασκήνια του νέου της βίντεο κλιπ, κατά την οποία όμως δεν προβλήθηκε τίποτα από τα όσα είπε για το νέο της τραγούδι.

Η ενόχληση της Αγγελικής Ηλιάδη με την Super Κατερίνα

«Έχουμε τη κυκλοφορία του νέου μου βίντεο κλιπ για το τραγούδι “Με τα μάτια σου το λέω” τα γυρίσματα του οποίου έγιναν την περασμένη Πέμπτη. Στα γυρίσματα έδωσα μια συνέντευξη και αποκλειστικά πλάνα από το βίντεο κλιπ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Έπειτα από συνεννόηση πάντα με την εταιρεία μου, αποφασίσαμε, αφού υπήρχε διάθεση από όλες τις εκπομπές, αποφασίσαμε να το κάνουμε με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, γιατί και εγώ είχα πολύ καιρό να κάνω κάτι μαζί της.

Πραγματικά πιστεύω πως είναι μια γυναίκα άξια και πολύ καλή στη δουλειά της. Πάντα όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε να διατηρούμε τις ισορροπίες και ήταν η σειρά της Κατερίνας. Δυστυχώς όμως, αντί να παιχτεί το αποκλειστικό θέμα που δώσαμε στην εκπομπή, πήρανε μόνο μία απάντησή μου σε συγκεκριμένη ερώτηση δημοσιογράφου, για ένα θέμα που δεν είχε να κάνει σε τίποτα με τη δουλειά μου και με αυτό που ήθελα να παρουσιάσω και το υπόλοιπο θέμα που είχαν αποκλειστικά, πετάχτηκε στα σκουπίδια. Με αποτέλεσμα εγώ να ζημιώνομαι και η δουλειά 30 ανθρώπων να πετιέται έτσι απλά στα σκουπίδια, γιατί απλά πήραν αυτό που τους βόλευε για το θέμα που παρουσίαζαν, που δε με αφορά και καθόλου.

Θα μπορούσα να είχα δώσει με την εταιρεία μου τα πλάνα από το βίντεο κλιπ σε μια άλλη εκπομπή. Αυτό για μένα είναι ασέβεια. Είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στα τόσα χρόνια. Μεγάλο λάθος από μέρους της εκπομπής. Δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος και δε με ενδιαφέρει κιόλας. Λυπάμαι πάρα πολύ για την ασέβεια αυτή, γιατί ο ένας βοηθάει τον άλλον. Σε αυτή τη δουλειά πρέπει να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Με στεναχώρησε πολύ αυτό το γεγονός. Και κλείνοντας θα ήθελα να πω σε όλους, ότι την επόμενη φορά που θα δω το πρόσωπό μου να παίζει στην οθόνη όταν παρουσιάζεται ένα θέμα το οποίο δεν έχει καμία σχέση με μένα, θα υπάρχουν νομικές συνέπειες. Είναι η τελευταία φορά που το λέω. Κρατάμε την καλή μας διάθεση και απλώς δεν ξεχνάμε. Εγώ προσωπικά δεν ξεχνάω» ανέφερε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη στο βίντεο που δημοσίευσε.

Πηγή: net-time.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό