Κοπή Πρωτοχρονιάτικων Βασιλόπιτων σε Βόρειο & Νότιο Έβρο

Κοπή Πρωτοχρονιάτικων Βασιλόπιτων σε Βόρειο & Νότιο Έβρο

Το Παράρτημα Έβρου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας (ΕΜΕ Έβρου), μετά από δύο χρόνια πανδημίας και κοινωνικής αποστασιοποίησης, έκοψε φέτος δύο Πρωτοχρονιάτικες Βασιλόπιτες.

Την πρώτη, στο Διδυμότειχο, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Plotini για τα μέλη μας του Βορείου Έβρου.  Ζεστό κλίμα, παλαιότερα και νεότερα μέλη, αλλά και πολλές νέες εγγραφές στο παράρτημα!

Ακολούθησε παρουσίαση των δράσεων του παραρτήματος για τη χρονιά που προηγήθηκε από τον πρόεδρό του Δούδη Δημήτρη, ενώ η τυχερή ήταν η Απότα Μυρσίνη από το Διδυμότειχο με μια δωροεπιταγή 50€ από το βιβλιοπωλείο «Γνώση» της πόλης των κάστρων!

Η δεύτερη Βασιλόπιτα κόπηκε στην Αλεξανδρούπολη, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο RamadaThrakiPlaza για τα μέλη μας του Νοτίου Έβρου.

Πηγαδάκια και πειράγματα, όμορφες παρουσίες που δίνουν ζωή στο παράρτημα!  Ακολούθησε και εδώ η παρουσίαση των δράσεων μας,ενώ η τυχερή της χρονιάς, Πανταζίδου Πολυξένη από την Αλεξανδρούπολη, κέρδισε ένα DaySpa&massageγια 2 άτομα στο ξενοδοχείο RamadaThrakiPlaza.

Η Διοικούσα Επιτροπή δίνει ραντεβού με τα μέλη της στις προσεχείς πλούσιες και πρωτότυπες δράσεις που θα ακολουθήσουν.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Δούδης

  Η Γενική Γραμματέας 

Μενεξιά Μόκαλη

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό