Κορυφαία διάκριση με 5 βραβεία στα HR Awards 2023 : «HR Team of the Year», η ομάδα της JTI Hellas

Κορυφαία διάκριση με 5 βραβεία στα HR Awards 2023 : «HR Team of the Year», η ομάδα της JTI Hellas

Την κορυφαία διάκριση «HR Team of the Year», απέσπασε η JT International Hellas στα βραβεία «HR Awards 2023» που επιβραβεύουν τις καινοτόμες πρωτοβουλίες και πρακτικές των ομάδων διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού στις  επιχειρήσεις και τους οργανισμούς.

Η JT International Hellas απέσπασε συνολικά τη μεγαλύτερη βαθμολογία στην κατηγορία των 100 εργαζομένων, κατακτώντας παράλληλα ένα Gold, ένα Silver και τρία Bronze βραβεία.

Πιο συγκεκριμένα, Gold βραβείο απέσπασε στην κατηγορία «Diversity Equity & Inclusion Initiatives/Strategy» για την υποψηφιότητά της «JTI Hellas: The place where we celebrate our own unique self & embrace the differences! ».

Επιπλέον, η 41μελής Κριτική Επιτροπή παρέδωσε στην JTI έναSilver βραβείο στην κατηγορία «Best Change Management Initiatives/Strategy» για την υποψηφιότητά της «Embracing Transformation: Grecyma Talent Academy’s Outstanding Change Management Initiative» αλλά και τρία Bronzeβραβεία: Στην κατηγορία «Best Organizational Collaboration and Trust Initiative» με την υποψηφιότητα της JTI «Trust & Collaborate: Our path to success», στην κατηγορία «Excellence in Workplace Well-being» με το «#JustsTayactIve @JTI» και στην κατηγορία «Best Modern/Flexible Workplace Initiatives /Strategy» για την υποψηφιότητα «Clarity & Connections: The new Hybrid Era of #JTI is Here».

Με αφορμή την κατάκτηση της κορυφαίας αυτής διάκρισης, η γενική διευθύντρια της JTI Ελλάδας κα Lili Zigoslu, δήλωσε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς η κατάκτηση μιας τόσο σημαντικής διάκρισης, της ‘HR Team of the Year’. Αυτή η διάκριση αντικατοπτρίζει την αφοσίωση της ομάδας μας προς τη βελτίωση της ανθρώπινης εμπειρίας στον χώρο εργασίας, τη σταθερή δέσμευσή μας για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, την ηγετική μας θέση στον τομέα της ποικιλομορφίας, της ισότητας και της συμπερίληψης αλλά και τη δικαίωση όλων των εργαζομένων αλλά και όσων συνεργάζονται μαζί μας και μας υποστηρίζουν. Ωστόσο, συνιστά και μια ‘παρακαταθήκη’, μια διαρκή υπενθύμιση και δέσμευση να συνεχίζουμε να πρωτοστατούμε στην καινοτομία και την προοπτική, συμβάλλοντας ενεργά και ουσιαστικά στον καθορισμό του μέλλοντος του ανθρώπινου δυναμικού στην εποχή μας

* * * * * *

Η Japan Tobacco International στην Ελλάδα

Η JTI είναι σήμερα η Νο.1 εταιρεία στον κλάδο των συμβατικών προϊόντων καπνού στην ελληνική αγορά και διαθέτει τόσο παραγωγική όσο και εξαγωγική δραστηριότητα στη χώραμε το εργοστάσιο της ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη. Από τον Οκτώβριο 2023, η JTI Hellas εισέρχεται και στην κατηγορία των προϊόντων δυνητικά μειωμένου κινδύνου με τη διεθνή μάρκα της Ploom στην κατηγορία των προϊόντων τεχνολογίας θερμαινόμενου καπνού. Με τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, η JTIσυνεισφέρει ετησίως πάνω από το 2% των συνολικών φορολογικών εσόδων της χώρας, από ΕΦΚ και ΦΠΑ καπνού, ενώ προμηθεύεται συστηματικά τα εξαιρετικής ποιότητας ελληνικά καπνά για τα προϊόντα της διεθνώς. Εκτός από την εγχώρια αγορά, η JTI Ελλάδας έχει και την ευθύνη των αγορών της Κύπρου και της Μάλτας, άμεσα απασχολώντας συνολικά 300 εργαζόμενους. Το 2023 η εταιρεία συμπεριλήφθηκε στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» αποσπώντας το βραβείο «Επιχειρηματική Εξωστρέφεια» για 2ησυνεχή χρονιά. Το 2023 είναι η 3ησυνεχόμενη χρονιά που η JTI Hellas πιστοποιήθηκε από το Top Employers Institute ως ο No.1 «Κορυφαίος Εργοδότης» στην Ελλάδα. www.jti.com

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό