Κορυφαίο σωματείο της Θράκης στην ανάπτυξη και 13ο στην Ελλάδα η Ολυμπιάδα Κομοτηνής χάρη στη δουλειά Μπανιώτη και Λαμπροπούλου

Κορυφαίο σωματείο της Θράκης στην ανάπτυξη και 13ο στην Ελλάδα η Ολυμπιάδα Κομοτηνής χάρη στη δουλειά Μπανιώτη και Λαμπροπούλου

Δυναμικά επιστρέφει στα δρώμενα του στίβου η Ολυμπιάδα Κομοτηνής, η οποία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 στις αναπτυξιακές ηλικίες κατέκτησε την 13η θέση μεταξύ 411 σωματείων από όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για την κορυφαία ομάδα της Θράκης διαχρονικά στο άθλημα αλλά και την κορυφαία στα Κ16 για το 2022.

Το πιο σημαντικό είναι ότι οι επιτυχίες αυτές ήρθαν την πρώτη χρονιά που εργάζεται σαν προπονητής στην ομάδα ο κορυφαίος άλτης του ύψους Κώστας Μπανιώτης, ο οποίος μαζί με την Φανή Λαμπροπούλου συνθέτουν την βασική προπονητική ομάδα του συλλόγου της Ολυμπιάδας σε αυτές τις ηλικίες. Το ακόμα πιο σημαντικό; Οι επιτυχίες αυτές ήρθαν με παιδιά της Κομοτηνής και μόνο.

«Ο πρώτος στόχος όλων των μελών του συλλόγου ήταν να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα μέσα απο τα σπλάχνα της πόλης μας. Χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς μεταγραφές, χωρίς έπαρση, χωρίς πίεση», αναφέρουν οι άνθρωποι της Ολυμπιάδας Κομοτηνής.

Και προσθέτουν: «Εμπιστευτήκαμε τους νέους προπονητές μας, καινούργιες προπονητικές μεθόδους, με προγραμματισμό και πίστη. Με αστείρευτη αγάπη για το σύλλογο και τα παιδιά του παρουσιαστήκαμε στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος απλά για να κάνουμε το δικό μας αγώνα. Δικαιώθηκαν οι κόποι των παιδιών, οι προπονητές τους, τα μέλη της διοίκησης και οι γονείς που δεν είχαν ακόμη καταλάβει το μέγεθος της συνολικής προσπάθειας. Μια παρέα που χαίρεται το άθλημα και ανταμείβονται οι κόποι της».

Πλέον οι άνθρωποι της Ολυμπιάδας Κομοτηνής βάζουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη για τους επόμενους στόχους και καλούν όσους θέλουν να αθληθούν σωστά τα παιδιά τους, να τα στείλουν στον κλασικό αθλητισμό που άλλωστε αποτελεί την βάση για όλα τα σπορ. Οι προπονήσεις στην Ολυμπιάδα Κομοτηνής πραγματοποιούνται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, δίπλα από το Πανθρακικό Στάδιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην λίστα που δημοσίευσε ο σύλλογος και στην οποία φιγουράρει στην 13η θέση μεταξυ 411 σωματείων η Ολυμπιάδα Κομοτηνής, η επόμενη θρακιώτικη ομάδα είναι ο ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης στην 31η θέση και ακολουθούν εντός 100άδας ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στην 43η και ο Πολυνίκης Ορεστιάδας στην 68η και ο Πρωτέας Αλεξανδρούπολης στην 74η.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό