Κρήτη: Καπετάνιος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο πλοίο

Κρήτη: Καπετάνιος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο πλοίο

Ο καπετάνιος κατέρρευσε μέσα σε πλοίο έξω από το Ρέθυμνο και όταν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην Κρήτη, διαπιστώθηκε πως ήταν ήδη νεκρός…

Το πλοίο είχε ξεκινήσει από τη Σητεία για το Ρέθυμνο στην Κρήτη, όταν κάποια στιγμή ο καπετάνιος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Έγινε κλήση στο λιμενικό, αλλά ο πλοίαρχος είχε ήδη χάσει τη μάχη. Τα αίτια του θανάτου του, αναμένεται να αποσαφηνίσει ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί από ιατροδικαστή ακόμα και εντός της ημέρας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του λιμενικού: «Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου, από τον ναυτικό πράκτορα M/V πλοίου σημαίας Παλάου, το οποίο βρισκόταν 21 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά του λιμένα Ρεθύμνου, ότι ο πλοίαρχος έχρηζε άμεση ιατρικής περίθαλψης.

Συγκεκριμένα, ο 55χρονος αλλοδαπός Πλοίαρχος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από έτερο μέλος πληρώματος, ενώ εκτελούσε καθήκοντα αξιωματικού βάρδιας. Το εν λόγω πλοίο, είχε αποπλεύσει βραδινές ώρες χθες για λιμένα Σητείας και επέστρεψε στο λιμένα Ρεθύμνου.

Ο πλοίαρχος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό