Κύπελλο Ελλάδος: Προθεσμία μιας εβδομάδας σε ΑΟΞ για να πληρώσει παράβολο 4.000 ευρώ! Από 300 ευρώ σε Πανθρακικό, Άλεξ και Πετεινό

Κύπελλο Ελλάδος: Προθεσμία μιας εβδομάδας σε ΑΟΞ για να πληρώσει παράβολο 4.000 ευρώ! Από 300 ευρώ σε Πανθρακικό, Άλεξ και Πετεινό

Μέχρι την άλλη Παρασκευή 5 Αυγούστου οφείλουν οι ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή στην φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος, όπως αναφέρει η προκήρυξη του Κυπέλλου που δημοσιοποιήθηκε από την ΕΠΟ.

«Οι Κυπελλούχες ομάδες των Ε.Π.Σ., οι ομάδες της Super League 2 & Super League έχουν την υποχρέωση να υποβάλλουν στην Ε.Π.Ο. δήλωση Συμμετοχής για την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023 έως 5 Αυγούστου. Η υποβολή των δηλώσεων στις ανωτέρω ημερομηνίες θα πραγματοποιείται έως και ώρα 14:00», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Στην περίπτωση μη υποβολής δήλωσης συμμετοχής από τις ομάδες της Super League και Super League 2 ,επιβάλλονται οι ποινές του άρθρου 39 παρ. 2 του Κ.Α.Π. Στην περίπτωση μη υποβολής δήλωσης συμμετοχής από τις Κυπελλούχες Ομάδες των Ε.Π.Σ. επιβάλλεται η ποινή των τριακοσίων (300) ευρώ.

Η Δήλωση πρέπει να συνοδεύεται:
α) από το σχετικό παράβολο που καθορίσθηκε ως εξής:
• Για τις ομάδες της Super League: 5.000 €
• Για τις ομάδες της Super League 2: 4.000 €
• Για τις Κυπελλούχες Ομάδες των Ε.Π.Σ. : 300 €

Κατά συνέπεια ο ΑΟ Ξάνθη ως ομάδα της SL2 έχει προθεσμία ως την ερχόμενη Παρασκευή να δηλώσει συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος καταβάλλοντας παράλληλα ένα παράβολο ύψους 4.000 ευρώ. Οι ερασιτεχνικές ομάδες της Αλεξανδρούπολης, του Πανθρακικού, του Άρη Πετεινού και οι υπόλοιπες κυπελλούχοι των ΕΠΣ καλούνται να πληρώσουν από 300 ευρώ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό