Κύπελλο Ελλάδος: Τέλος σεζόν για τον Ηρόδικο Κομοτηνής υποκύπτωντας στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού

Κύπελλο Ελλάδος: Τέλος σεζόν για τον Ηρόδικο Κομοτηνής υποκύπτωντας στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού

Την ήττα με 102-54 γνώρισε ο Ηρόδικος Κομοτηνής από τον Παναθηναϊκό στο Κλειστό Μετς, στο πλαίσιο του δεύτερου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Μπάσκετ με Αμαξίδιο.

Η ομάδα της Κομοτηνής είχε κάνει ήδη την υπέρβαση πετώντας εκτός συνέχειας τον Άρη, ομάδα που αγωνίζεται στην Α1, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν… άλλη κλάση και επικράτησε με σχετική άνεση στον δεύτερο ημιτελικό και θα αντιμετωπίσει στον τελικό την Δωδεκάνησο.

Αλλωστε έχει δυο ξένους παίκτες με συμμετοχές ακόμα και στους Παραολυμπιακούς Αγωνες, το κόστος για τους οποίους ξεπερνά το σύνολο του μπάτζετ όλης της Α1 και Α2 Ανδρών και φυσικά το σύνολο όλου του μπατζετ του Ηρόδικου τα τελευταία πεντε χρόνια, που έχει παρουσία στα μπασκετικα δρώμενα.

O Hρόδικος ολοκλήρωσε με δύο ήττες την φετινή εντυπωσιακή μέχρι προ δύο εβδομάδων σεζόν, καθώς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε 10 νίκες σε ισάριθμα ματς, χάνοντας όμως στον ημιτελικό των χιαστί από τον ΠΑΣΚΑ για την άνοδο, ενώ το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό ήταν το τελευταίο ματς της σεζόν.

Από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μένει η εμπειρία της αναμέτρησης αλλά και ο τραυματισμός του Κίμωνα Λεχούδη, ο οποίος χρειάστηκε να μείνει για αρκετή ώρα εκτός αγωνα.

Δεκάλεπτα: 33-14, 68-30 (ημίχρονο), 89-44, 102-54 (τελικό αποτέλεσμα).

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό