Κύπελλο Ελλάδος: Την τρέχουσα βδομάδα η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για το Πανθρακικός – Αλεξανδρούπολη

Κύπελλο Ελλάδος: Την τρέχουσα βδομάδα η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για το Πανθρακικός – Αλεξανδρούπολη

Την τρέχουσα εβδομάδα, πιθανότατα προς τα μέσα της, αναμένεται να ανακοινωθεί η τελεσίδικη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την τύχη του αγωνα Πανθρακικός – Αλεξανδρούπολη.

Ο Πανθρακικός νίκησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Χρήστου Βάσκου αλλά η Αλεξανδρούπολη κατέθεσε ένσταση υποστηρίζοντας ότι κακώς αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο σκόρερ, καθώς κουβαλούσε τιμωρία από πέρυσι.

Η Πειθαρχική Επιτροπή δεν εξέτασε ωστόσο στην ουσία της την ένσταση και την απέρριψε, καθώς η Αλεξανδρούπολη την είχε καταθέσει μόνο ηλεκτρονικά και όχι δια ζώσης, λαμβάνοντας αριθμό πρωτοκόλλου.

Η Αλεξανδρούπολη έκανε έφεση και αυτή τη φορά κατατέθηκε δια ζώσης. Ο δικηγόρος της υποστηρίζει ότι σύμφωνα με τον Κώδικά Πολιτικής Δικονομίας πλέον γίνονται δεκτές και οι ηλεκτρονικές καταθεσεις και αυτό γίνεται δεκτό από τα όργανα της ΕΠΟ.

Την απόφαση θα την λάβουν τρεις εφέτες δικαστές. Η σχετική διάσκεψη για την έκδοσή της αναμένεται εντός της προσεχούς εβδομάδας και σε κάθε περίπτωση πριν την έλευση του Οκτωβρίου.

Για την ώρα η ΕΠΟ προτίμησε να βάλει διαζευκτικά τον Πανθρακικό ή την Αλεξανδρούπολη στην κλήρωση, όπου για καλή τους τύχη η όποια ομάδα προκριθεί θα περάσει χωρίς αγωνα από την Β’ Φάση και θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης στην Γ’ Φάση.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό