Κυψέλη: Με μακρυμάνικo η αδερφή του 7χρονου στο σχολείο για να μην φαίνονται τα σημάδια των ξυλοδαρμών

Κυψέλη: Με μακρυμάνικo η αδερφή του 7χρονου στο σχολείο για να μην φαίνονται τα σημάδια των ξυλοδαρμών

Νέες αποκαλύψεις για την φρικιαστική υπόθεση στην Κυψέλη και τα όσα βίωναν ο 7χρονος Ανδρέας που δολοφονήθηκε και η μεγαλύτερη αδερφή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η μητέρα έστελνε με μακρυμάνικα το κοριτσάκι στο σχολείο για τα μην φαίνονται τα σημάδια από τους ξυλοδαρμούς στο σπίτι.

Μάλιστα η μητέρα και ο σύντροφός της κακοποιούσαν το κοριτσάκι ακόμα και για ασήμαντες αφορμές στο διαμέρισμα κολαστήριο. Ευτυχώς για το μικρό κορίτσι οι δάσκαλοι του δημοτικού σχολείου κατάλαβαν τον εφιάλτη που περνούσε.

Το κορίτσι στις 14,15,16 Μαΐου του 2018 απουσίαζε αδικαιολόγητα από το σχολείο με αποτέλεσμα ο διευθυντής του σχολείου να ανησυχήσει και να ενημερώσει το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στις 17 Μαΐου του 2018 και μετά από τρεις μέρες απουσίας η μικρή επέστρεψε στο σχολείο με τη μητέρα της να την έχει ντύσει με μακρυμάνικο προφανώς για να κρύψει τα σημάδια της κακοποίησης, όμως αυτό κίνησε τις υποψίες των δασκάλων.

«Με τιμώρησε – Φοβάμαι, βλέπω εφιάλτες»

Από εκείνη την ημέρα η μικρούλα απομακρύνθηκε από το διαμέρισμα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων.

Εκεί ανοίχθηκε στους ειδικούς και τους είπε για την κόλαση που βίωνε στα χέρια του συντρόφου της μητέρας της και δολοφόνου του αδελφού της.

«Δέχομαι πολλές τιμωρίες από τον Μ… Φοβάμαι. Βλέπω εφιάλτες. Δεν θέλω να γυρίσω στο σπίτι. Ο μπαμπάς όσο ήταν μαζί μας χτυπούσε τη μαμά. Φοβάμαι και τον μπαμπά» είχε πει το κοριτσάκι.

Έτσι με γρήγορες διαδικασίες η μικρή δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια και δεν είχε την τραγική μοίρα του μικρού της αδερφού που δολοφονήθηκε βάναυσα.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό