Λάρισα: 16χρονος έσβησε τσιγάρο στο πόδι συμμαθήτριας, επειδή τον απέρριψε ερωτικά

Λάρισα: 16χρονος έσβησε τσιγάρο στο πόδι συμμαθήτριας, επειδή τον απέρριψε ερωτικά

Στη σύλληψη ενός 16χρονου μαθη­τή Λυκείου, κατηγορούμενου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για απλή σωματική βλάβη, προ­χώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύ­θυνσης Ασφάλειας στη Λάρισα, με αφορμή τα όσα έκανε σε 15χρονη μαθήτρια Γυμνασίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να της έσβησε ένα τσιγάρο στο πόδι, όταν εκείνη δεν ενέδωσε στις ερωτικές του προτάσεις.

Η πράξη του 16χρονου σόκαρε την 15χρονη, όπως και όλη την παρέα, ενώ από την κατάσβεση του τσιγά­ρου στο πόδι της κοπέλας, ευτυχώς, προκλήθηκε ένα μικρό έγκαυμα, μια απλή σωματική βλάβη, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Όλα ξεκίνησαν στην κεντρική πλατεία της περιοχής, το απόγευμα της 16 Σεπτεμβρίου. Όπως κάθε απόγευμα που συγκεντρώνονται παιδιά στην πλατεία, βρέ­θηκαν οι δύο 15χρονες και ο 16χρονος, στο πλαίσιο κοινής παρέας με άλλα παιδιά.

Ο 16χρονος αρχικά εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για τη μία 15χρονη, όμως στη συνέχεια έγινε πιεστικός. Η 15χρονη αρνήθηκε, με τον 16χρονο να συνεχίζει με χειρονομίες.

Κάποια στιγμή εκδήλωσε ενδιαφέρον για άλλη 15χρονη της ίδιας παρέας. Όταν και εκείνη αρνήθηκε, κινήθηκε απειλητικά εναντίον της και άρχισε να την απειλεί ότι θα της σβήσει τσιγάρο στο πόδι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία, η 15χρονη όχι μόνο αρνήθηκε, αλ­λά αντιστάθηκε στις απαιτήσεις του 16χρονου, με αποτέλεσμα εκείνος να κάνει πράξη την απειλή του. Της έσβησε το τσιγάρο που κρατούσε, στο ύψος του γονά­του από την πίσω πλευρά και της προκάλεσε ένα μικρό έγκαυμα.

Τα κορίτσια ανέφεραν το περιστατικό στους γονείς τους και μετά την κα­ταγγελία της υπόθεσης στην αστυνομία, ο 16χρονος συνελήφθη με τις κατηγορίες της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας των δύο κοριτσιών και για απλή σωματική βλά­βη σε βάρος της μιας κοπέλας.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, μετά την απολογία του, ο 16χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εν­τολή, καθότι ανήλικος, ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας σχηματί­ζεται δικογραφία σε βάρος του νεα­ρού μαθητή.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό