Λιάγκας κατά Θεοφάνους για τη στάση του μουσικοσυνθέτη που έδωσε τα δικαιώματα του τραγουδιού “Φεγγάρι μου” στη διαφήμιση των Jumbo

Λιάγκας κατά Θεοφάνους για τη στάση του μουσικοσυνθέτη που έδωσε τα δικαιώματα του τραγουδιού “Φεγγάρι μου” στη διαφήμιση των Jumbo

Τον Γιώργο Θεοφάνους συνάντησε ο Γρηγόρης Μπάκας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», μετά το θέμα με τις αντιδράσεις για το τραγούδι «Φεγγάρι μου» στη διαφήμιση των Jumbo.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης απάντησε: «Καλημέρα, ναι βεβαίως, στην Κύπρο πάω. Παιδιά, δεν έχετε με πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθείτε; Υπάρχουν πιο σοβαρά από αυτό, πίστεψέ με. Πώς ξεχάσατε τα Τέμπη ξαφνικά; Δεν ακούς, δεν ακούς. Βεβαίως η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι φίλη μου».

Μετά την προβολή των δηλώσεων, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε με εμφανή εκνευρισμό: «Είναι ντροπή να συγκρίνουμε τα Τέμπη που είναι εθνική τραγωδία με ένα τραγούδι που δόθηκε κι εάν έπρεπε να δοθεί ή όχι. Είναι ντροπή μόνο να λέγεται και να συγκρίνεται. Ντροπή πραγματικά! Επίσης, εδώ οι ομιλούντες δεν αφήσαμε ποτέ αυτό το θέμα. Θα μπορούσε ο κύριος Θεοφάνους που έκανε μαθήματα δημοσιογραφίας, ο φίλος μου ο Γιώργος να απαντήσει διαφορετικά ή να μην απαντήσει.

Η στάση ενός ανθρώπου δεν είναι το εκνευρίζομαι και απαντάω με επίθεση. Επίσης σε μία εκπομπή 3 ωρών κάποιος θα ασχοληθεί και με αυτό. Εμείς το αναδείξαμε το θέμα, ασχολούμαστε και με το lifestyle. Είναι ένα θέμα που είναι υπαρκτό. Ρωτάμε λοιπόν τον πρωταγωνιστή. Και από ό,τι μάθαμε από τον κ. Μπουγά ότι πήρε λεφτά και έδωσε τα δικαιώματα του τραγουδιού. Και σου απαντάει να ασχοληθούμε με τα Τέμπη; Τι πάει να πει δηλαδή; Αν ασχολιόμαστε με τα Τέμπη, απαγορεύεται να ασχοληθούμε με αυτό; Ντροπή! Και μόνο η σύγκριση στο κεφάλι του! Ύβρις!».

«Όταν κάνεις μία δήλωση, οφείλεις να είσαι ενημερωμένος πριν κάνεις τη δήλωση. Γι’ αυτό εκνευρίζομαι. Η Νατάσα είναι βαθύτατα στενοχωρημένη και απογοητευμένη από τη στάση του Γιώργου Θεοφάνους. Εκλήθη η Νατάσα Θεοδωρίδου -και το λέω πρώτη φορά- να συμμετάσχει σε μία συναυλία του. Το ακούτε για πρώτη φορά. Αρνήθηκε να πάει».

Πηγή: govastileto.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό