Λύτρας για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης: Αστυνομικοί σύχναζαν στο μαγαζί του Μίχου

Λύτρας για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης: Αστυνομικοί σύχναζαν στο μαγαζί του Μίχου

Πληροφορίες για δύο αστυνομικούς που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια ανέφερε πως έχει ο Απόστολος Λύτρας, ο δικηγόρος της μητέρας του παιδιού.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Λύτρας τόνισε: «εγώ το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θα έχουμε πολλές εκπλήξεις και πολλές συλλήψεις».

Αναφερόμενος στην προφυλάκιση της 37χρονης μητέρας, είπε πως «δεν μπορεί αλα καρτ να γίνονται δεκτά όσα είπε το παιδί. Δεν γίνεται να λέει κάποια πράγματα το παιδί και να το παίρνουμε ως δεδομένο και να λέει ότι η μητέρα του δεν γνώριζε και αυτό να μην το λαμβάνουμε υπόψη».

Χαρακτήρισε για ακόμη μια φορά «λάθος» την απόφαση για προφυλάκιση της μητέρας του κοριτσιού και είπε πως πρόκειται για «βιαστική και τελείως λανθασμένη τακτική απέναντι στην μητέρα. Η προσωρινή κράτηση αυτή έχει να κάνει και με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί για όλη αυτή την ιστορία».

«Παρότι ανακοίνωσε τι είχε πάει να καταγγείλει, την πρώτη φορά που πήγε στο ΑΤ Κολωνού, αφού περίμενε 2,5 ώρες, της είπαν να πάει την επόμενη ημέρα. Πήγε την επόμενη ημέρα το πρωί και της είπαν να πάει στο Τμήμα Ανηλίκων, στην ΓΑΔΑ», διευκρίνισε αναφορικά με την καταγγελία που έκανε η μητέρα πως δεν την άφησαν να καταγγείλει τον 53χρονο την πρώτη φορά που το επιχείρησε.

Ο κ. Λύτρας ανέφερε ακόμη πως: «Η μητέρα της 12χρονης μου έχει πει πως στο κατάστημα του 53χρονου σύχναζαν αστυνομικοί, εν ενεργεία και μη».

Σχετικά με τα χρήματα που ζήτησε η 37χρονη από την σύζυγο του 53χρονου, είπε πως: «Θα ήταν παράξενο αν δεν είχε γίνει καταγγελία, αλλά πρώτα έγινε η καταγγελία και μετά πήρε χρήματα από την σύζυγο του 53χρονου και σε κάθε περίπτωση τα ποσά αυτά δεν σχετίζονται με την κατηγορία της μαστροπείας».

CnnGR/Msn

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό