Μaestro: Ξεκινούν τα γυρίσματα για τη 2η σεζόν- Το μήνυμα του Παπακαλιάτη

Μaestro: Ξεκινούν τα γυρίσματα για τη 2η σεζόν- Το μήνυμα του Παπακαλιάτη

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των γυρισμάτων του «Maestro 2. Η σειρά, που αγαπήθηκε ιδιαιτέρως από τους τηλεθεατές του MEGA και σημειώνει τεράστια επιτυχία με τον τίτλο «Maestro in Blue» στο Netflix, θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανάρτησε χθες δύο stories στο Instagram από το πρώτο meeting των συντελεστών. Τα γυρίσματα, όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο από την Αθήνα και μετά θα μεταφερθούν στους Παξούς.

Το τέλος του δεύτερου κύκλου για το Maestro, το έχω στο μυαλό μου. Δεν το έχω γράψει. Προς το παρόν γράφω την πρώτη τετράδα επεισοδίων, όπου σε δύο μήνες θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του δεύτερου κύκλου», έχει πει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε συνέντευξή του για τον δεύτερο κύκλο του Marestro.

Και συμπλήρωσε: «Σε όλες μου τις δουλειές, ο χαρακτήρας μου υπάρχει και πάντα τείνω προς την ισορροπία σαν άνθρωπος. Θέλω να πιστεύω ότι, όσο ρομαντικό και αν ακούγεται, με έναν τρόπο νομοτελειακά το καλό κερδίζει, μπορεί να αργεί αλλά κερδίζει».

Πηγή: dete.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό