Μάνος σε φίλο του: «Αν είχα την παραμικρή υποψία θα την σκότωνα»

Μάνος σε φίλο του: «Αν είχα την παραμικρή υποψία θα την σκότωνα»

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση-θρίλερ στην Πάτρα με τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, επικαλούμενος τον επικεφαλής πραγματογνώμονα που έχει αναλάβει την υπόθεση, τον καθηγητή κ. Αγαπητό, ανέφερε πως στο πρώτο περιστατικό, ήτοι στον θάνατο της Μαλένας, δεν προκύπτει ως αιτία θανάτου η ηπατική ανεπάρκεια. “Ο κ. Αγαπητός είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας. Είναι ο καλύτερος όλων μας. Έχει διενεργήσει 50.000 νεκροτομές επί δεκαετίες” πρόσθεσε ο κ. Λέων.

 

Πάτρα: «Θα την σκότωνα αν είχα έστω και μισή υποψία» είπε σε στενό του φίλο ο Μάνος

«Ο Μάνος είναι σε βαριά ψυχολογική κατάσταση. Εργάζεται πάρα πολύ, σε μια ιδιωτική εταιρεία, φτάνει να δουλεύει μέχρι και 20 ώρες τη μέρα και περιμένει να πέσει φως στην υπόθεση. Είναι στην Πάτρα και δεν έχει φύγει για πουθενά. Επισκέπτεται τους γονείς του στο πατρικό του τακτικά και επισκέπτεται τη Ρούλα καθημερινά, γιατί οι δυο τους έχουν χωρίσει αλλά δεν μπορεί να μη τη στηρίξει ανθρώπινα» ανέφερε στενός φίλος του πατέρα των τριών παιδιών.

Μάλιστα ο στενός φίλος του Μάνου αποκάλυψε πως ο 30χρονος είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα, ενώ αποκάλυψε την απάντηση που του έδωσε, όταν τον ρώτησε αν πιστεύει πως η Ρούλα έχει παίξει ρόλο στους θανάτους των παιδιών.

«Ο Μάνος είναι πολύ ενοχλημένος με διάφορα πράγματα που λέγονται. Στην ίδια συζήτηση μού είπε: “Θέλω να πω εκεί που πρέπει όσα ξέρω, όσα έχω ζήσει. Κανένας δεν μπορεί να με αναιρέσει. Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει εμένα. Είμαι ο πιο άμεσος και είμαι ο πρώτος που θα την σκότωνα εάν είχα έστω και μισή υποψία. Δεν έχω την υποψία και πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση, αυτό πιστεύω μέσα μου. Μόνο εγώ δεν έχω πιστέψει ότι το έχει κάνει η Ρούλα. Κλείνω την τηλεόραση για να μην επηρεαστώ”» αποκάλυψε.

Μετά την πρώτη κοινή τους συνέντευξη οι γονείς βρίσκονταν σε διαρκή επικοινωνία αλλά όπως λέει ο φίλος του πατέρα δεν ζούσαν στο ίδιο σπίτι.

«Χώρισαν και έφυγε από το σπίτι που ζούσαν. Μου είπε ότι δεν μπορούσε ούτε να αντέξει τη βαριά ατμόσφαιρα, να ζει στο σπίτι που από εκεί έφυγαν τρία παιδιά, τα παιδιά τους. Αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες είναι πολύ στενοχωρημένος με όλα όσα λένε διάφοροι» ανέφερε ο φίλος του Μάνου.

enikos.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό