Μανουσάκης για «Κόκκινο Ποτάμι»: «Θα συντελεστούν δράματα»

Μανουσάκης για «Κόκκινο Ποτάμι»: «Θα συντελεστούν δράματα»

Με αφορμή την επιστροφή της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» στους τηλεοπτικούς μας δείκτες, ο Μανούσος Μανουσάκης μίλησε για τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς, ο οποίος βρίσκεται στα σκαριά.

Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» και αρχικά, δήλωσε: «Ο δεύτερος κύκλος, η συνέχεια του Κόκκινου Ποταμιού ξεκινά από εκεί που τελείωσε ο πρώτος. Δηλαδή 19 Μαΐου του 1919, όπου ο Κεμάλ εκφωνεί τον εμπρηστικό και διχαστικό του λόγο στη Σαμσούντα και ξεκινάει το δεύτερο και εντονότερο κύμα σφαγών της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού».

«Στη συνέχεια, θα προχωρήσουμε στα ελληνικά τεκτενόμενα, όπως ο διχασμός και η διεθνής πολιτική, που θα τα βιώσουμε μέσα από το πετσί των ηρώων μας. Θα δούμε πως η πολιτική σημαίνει ζωή ή θάνατος για τους ανθρώπους και θα περάσουμε στην καταστροφή της Σμύρνης μέχρι το 1923 στην ανταλλαγή των πληθυσμών. Αυτά τα τέσσερα τραγικά χρόνια για τον ελληνισμό», συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, αυτό το διάστημα το καστ βρίσκεται για γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη. «Υπάρχει ένας συγκλονιστικός χώρος που έχουμε μετατρέψει σε μια αγορά εποχής. Εδώ πέρα θα συντελεστούν δράματα, ευτυχείς και τραγικές στιγμές με τον Όμηρο Πουλάκη και την Αναστασία Παντούση», εξήγησε.

Γυρίσματα στην Ξάνθη

Στην Ξάνθη για γυρίσματα επιστρέφει η σειρά το «Κόκκινο Ποτάμι» σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη που θα προβληθεί τον χειμώνα από τη συχνότητα του Open και αναζητούνται βοηθητικοί ηθοποιοί.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος Ποντίων Ξάνθης, «την Παρασκευή 22/7 & το Σάββατο 23/7 θα βρίσκεται στην Ξάνθη για τα γυρίσματα του δευτέρου κύκλου το Κόκκινο Ποτάμι, και αναζητούν βοηθητικούς ηθοποιούς για φιλική συμμετοχή.

Όποιος/α ενδιαφέρεται ας στείλει το συντομότερο ένα email με μια πρόσφατη φωτογραφία και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στην διεύθυνση: casting.x.tkp@gmail.com

Θέμα: Ξάνθη / Κόκκινο Ποτάμι

Και για τις 2 ημέρες ψάχνουν περίπου 33 άτομα, 27 άντρες και 6 γυναίκες.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε

και τηλεφωνικός στο παρακάτω τηλέφωνο:

+30 6972137373 (κ. Γιάννης Αδρίμης – Υπ. Παραγωγής)».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό