Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ αρνείται να χειροτονηθεί – Σχεδιάζουν «θαύμα»

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ αρνείται να χειροτονηθεί – Σχεδιάζουν «θαύμα»

Ακόμη πιο συναρπαστικό αναμένεται να γίνει το Μαύρο Ρόδο στα επόμενα επεισόδια καθώς οι εξελίξεις τρέχουν σε όλα τα μέτωπα και φέρνουν αποκαλύψεις την ώρα που η σειρά του Mega συνεχίζει να έχει πολύ υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση.

Ο Σαράντος θα ανακαλύψει πράγματα που τον σοκάρουν στον υπολογιστή του πατέρα του. Αμέσως μετά σκίζει όλες τις αφίσες του αλλά δε λέει σε κανέναν γιατί το έκανε. Την ίδια ώρα το πτώμα του Ζαμάφτα αποκαλύπτεται και φέρει πάνω του ένα αποδεικτικό στοιχείο.

Ο δεσπότης ανακοινώνει στην Ελισάβετ ότι θα ορίσει ημερομηνία για την κουρά της. Εκείνη αν και αρχικά δείχνει χαρούμενη με την είδηση και αποφασισμένη να γίνει μοναχή δε μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τον Πέτρο.

Την ίδια ώρα η κατάσταση της υγείας της Αυξεντίας επιδεινώνεται αλλά η ίδια αρνείται να μπει σε νοσοκομείο. Η Ελισάβετ είναι γεμάτη τύψεις και θα ζητήσει από την ηγουμένη να καθυστερήσουν την κουρά της σε μια εξέλιξη που σίγουρα δίνει χρόνο στον Πέτρο.

Ο Λευτέρης υποπτεύεται όλο και περισσότερο την Πολυξένη και τελικά ανακαλύπτει το πραγματικό της πρόσωπο χάνοντας τη γη κάτω από τα πόδια του.

Ο Σαράντος θα εξομολογηθεί στην Ελισάβετ όλα όσα ανακάλυψε στον υπολογιστή του πατέρα του ενώ η Αυξεντία θα αποκαλύψει το μυστικό της Παλιόβρυσης στην Ηγουμένη. Ο Λευτέρης σοκάρεται από όσα βλέπει στη συνάντηση της Πολυξένης με τον Θέμη και αποκαλύπτει μια ιστορία από το παρελθόν στην Όλγα.

Ο Σταυρίνος ετοιμάζεται για εγχείρηση και ο Μπόγρης του αναλύει το σχέδιό του να παρουσιάσει ως θαύμα αν τυχόν η εγχείρηση πετύχει.

Για όλες τις εξελίξεις από το Μαύρο Ρόδο και τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε να επισκεφτείτε το Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό