Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης βοηθά τη Φιλαρέτη να βρει τον γιο της – Η Πολυξένη εκβιάζει τον Λευτέρη

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης βοηθά τη Φιλαρέτη να βρει τον γιο της – Η Πολυξένη εκβιάζει τον Λευτέρη

Πολύ έντονες και συναισθηματικές καταστάσεις, προσεχώς, στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» του Mega Channel. Ήδη το Sportime σας είχε αποκαλύψει για τον Πέτρο που μεταμφιέζεται σε καλόγρια.

Ο Γεράσιμος απελπισμένος, από την απόρριψη της Ελισάβετ, κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ ο Πέτρος μετακομίζει στο σπίτι της. Όμως μια βραδιά κραιπάλης και μεθυσιού σε πάρτι μασκέ όπου τα αλκοόλ είχε τον πρώτο λόγο, βάζει δυναμίτη στη σχέση τους.

Ο Βίκος και ο Παράσχος αρχίζουν να βάζουν μπρος το σχέδιο ενοχοποίησης τρίτου προσώπου για τον φόνο της Αγγελικής. Ο Θέμης προσπαθεί να επιέσει τον Ζαμάνο να αποσύρει τη μήνυση, ενώ η Φιλαρέτη συνειδητοποιεί πως για να συνεχιστεί η προσπάθειά της, θα χρειαστούν χρήματα. Λίγο μετά ο Θέμης τη συναντά και της εκθέτει τα μεγάλα οικονομικά κίνητρα που πιθανόν κρύβονταν πίσω από την εξαφάνιση του παιδιού της.

Στο μεταξύ η Πολυξένη εκβιάζει τον Λευτέρη. Συγκεκριμένα η Πολυξένη αποκαλύπτει στον Λευτέρη ότι ξέρει για τις κρυφές καταθέσεις του, ενώ ταυτόχρονα εκμυστηρεύεται στον Γιώργο τα σχέδια της σε σχέση με τον Λευτέρη ζητώντας του χρήματα για να μην αποκαλύψει στον Σαράντο το δάνειο που έχει πάρει τον πατέρα του, τον Διακοσάββα.

Η Ελισάβετ δέχεται, έπειτα από επιμονή του Πέτρου, να τον ακολουθήσει στο Καρναβάλι. Παράλληλα ο Βίκος μετά τη συνάντησή του με τη Φιλαρέτη προτείνει συνεργασία στη Γιάννα. Στη συνέχεια η Αλεξία του μεταφέρει πληροφορίες για την υπόθεση του Ζαμάνου.

Τέλος, στο σπίτι του Θέμη όλοι είναι ανάστατοι και περιμένουν, ενώ ο Πέτρος βρίσκεται εκεί, για να μαζέψει τα πράγματά του και να μετακομίσει στο σπίτι της Ελισάβετ και όταν τη συναντά της ανακοινώνει ότι κέρδισε το διαγωνισμό για την υποτροφία στη Φλωρεντία.

Σπουδαίο νέο, καθώς ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται στη ζωή της…

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Δείτε παρακάτω το τρέιλερ από το νέο επεισόδιο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό