Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  το μεγάλο πανηγύρι για τον εορτασμό  των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παραδημής  Φίλων (φωτος)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεγάλο πανηγύρι για τον εορτασμό των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παραδημής Φίλων (φωτος)

Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παραδημής και Φίλων με την στήριξη του Δήμου Κομοτηνής, στήθηκε μεγάλο πανηγύρι στην Παραδημή στην γιορτή Κωνσταντίνου και Ελένης
Πριν μερικές μέρες στην Παραδημή στήθηκε ένα μεγάλο παραδοσιακό λαϊκό θρακιώτικο γλέντι, με αφορμή τη μεγάλη εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης. Πλήθος κόσμου, χωριανών, με καταγωγή από την Παραδημή και όχι μόνο, γέμισαν το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαΐου 2024 την πλατεία του χωριού, συμμετέχοντας στο γλέντι που διοργάνωσε με επιτυχία ο «Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδημής και Φίλων» με στη στήριξη του δήμου Κομοτηνής δια της αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Νέας Γενιάς με την είσοδο να είναι 3 ευρώ, προκειμένου να μπορέσει αρκετός κόσμος να συμμετάσχει.
Στο πανηγύρι ήταν καλεσμένος ήταν ο «Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Νεοχωρίου» της Χίου «Αγιος Μηνάς». Με την παρουσία τους στήριξαν το γλέντι αρκετοί σύλλογοι από Κομοτηνή και οικισμούς, παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Γιάννης Γκαράνης και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γιάννης Κυριαζής.
Στο ζωντανό πρόγραμμα ήταν το συγκρότημα «Θρακόμελο» με τον κ. Γιάννη Κουμή στο τραγούδ, ενώ οι διοργανωτές είχαν μεριμνήσει και για δωρεάν λεωφορείο από και προς Κομοτηνή για τους νεότερους συμμετέχοντες ή όσους δεν είχαν τρόπο να μεταφερθούν από και προς Παραδημή. Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοικούν τες τον «Πολιτιστικό Σύλλογο Παραδημής και Φίλων» για το πανηγύρι.
Ακολουθούν φωτος από την εκδήλωση :
 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό