Με λεωφορεία και όργανα φυσικοθεραπείας εξοπλίζονται το Ειδικό Σχολείο και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του  Δήμου Κομοτηνής με πόρους από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας

Με λεωφορεία και όργανα φυσικοθεραπείας εξοπλίζονται το Ειδικό Σχολείο και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Δήμου Κομοτηνής με πόρους από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας

Δύο λεωφορεία 15 θέσεων, με επιπλέον 2 θέσεις για αμαξίδια ΑμεΑ, καθώς και εξοπλισμό φυσικοθεραπείας, ψυχοκινητικής αγωγής και αθλοπαιδιών θα αποκτήσουν το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο/Νηπιαγωγείο Κομοτηνής και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Κομοτηνής μετά από απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου να εγκρίνει το αίτημα του Δήμου Κομοτηνής και να εντάξει την προμήθειά τους, ύψους 358.235 € στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας.

Το ένα από τα δύο λεωφορεία καθώς και τα όργανα φυσικοθεραπείας θα διατεθούν για τις ανάγκες του Ειδικού Σχολείου, ενώ το δεύτερο λεωφορείο θα καλύψει τις ανάγκες του ΕΕΕΕΚ.

Με την αφορμή αυτή, ο κ. Μέτιος και ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης επισκέφθηκαν το Ειδικό Σχολείο της πόληςκαι ενημερώθηκαν για τις ανάγκες που αντιμετωπίζει από τη Διευθύντρια του σχολείου κα. Θεοδώρα Τζελέπη.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό