Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Μεγάλο Κρανοβούνιο, πανηγύρι εν όψει του εορτασμού της ομώνυμης εκκλησίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Μεγάλο Κρανοβούνιο, πανηγύρι εν όψει του εορτασμού της ομώνυμης εκκλησίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Μεγάλο Κρανοβούνιο, πανηγύρι εν όψει του εορτασμού της ομώνυμης εκκλησίας του χωριού, αφιερωμένη στο Γενέσιον της Θεοτόκου.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πάνω από τις προσδοκίες του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγάλου Κρανοβουνίου, καθώς ο χώρος της πλατείας και ο παρακείμενος σ΄αυτήν δρόμος, γέμισε με κόσμο.

Το παρόν έδωσαν πολιτιστικοί σύλλογοι από την ευρύτερη περιοχή.

Ξεχωριστή τιμή στην εκδήλωση, έδωσε, η παρουσία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουτσού Ξάνθης “Ο Άγιος Γεώργιος”, το χορευτικό τμήμα του οποίου, με την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου τους κ. Κουρτίδη Δήμου, παρουσίασε χορούς από την δυτική Θράκη .

Μουσικά, η ορχήστρα του Αλέκου Κουρούδη έδωσε τον ρυθμό για ένα παραδοσιακό γλέντι, με σκοπούς από την ανατολική και δυτική Θράκη, τον Πόντο , την Μακεδονία ,και την Ήπειρο, αλλά και με γνώριμους λαϊκούς σκοπούς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Κομοτηνής, κ. Γκαράνης , ο βουλευτής του νομού Ροδόπης, κ. Χαρίτος , η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ, κα. Λιβεριάδου , οι αντιδήμαρχοι, κ.κ. Λεχούδης και Ζωγράφος, ο πρόεδρος της κοινότητας Κομοτηνής, κ. Αρμεντζίδης, και οι πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, κ.κ Τσακιρίδης και Τζενετίδης.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Μεγάλου Κρανοβουνίου ευχαριστεί πρωτίστως, τα μέλη εθελοντές του συλλόγου, τα οποίοι άοκνα έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις, ώστε αυτή η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί με απόλυτη επιτυχία , επίσης , τους πολιτιστικούς συλλόγους: Κουτσού Ξάνθης “Ο Άγιος Γεώργιος”, Θρακών, Μικρού Κρανοβουνίου, Παραδημής , Μεσούνης , Γρατινής , Νέας Καλλίστης , , Προσκυνητών, Αρσακείου, και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης νομού Ροδόπης.

Επίσης ευχαριστεί τους χορηγούς, super market Family, ΚΤΕΛ Ροδόπης, Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής, τις εταιρείες, Λεχούδης, Komotrade, Λιούρτας Ο.Ε. , Ποτοποιία Οινοποιία Θράκης, Γεωπονική Ροδόπης, Αγροφροντίδα και τέλος το συνεργείο γεωργικών μηχανημάτων Μεσούτ.

Ανανεώνοντας το ραντεβού μας σε ένα χρόνο από τώρα, ιδιαιτέρως ευχαριστούμε, όλους εσάς που με την παρουσία σας διασκεδάσατε και δώσατε ζωντάνια στο μικρό χωριό μας, καθιστώντας με αυτό τον τρόπο το πανηγύρι μας, ως ένα από τα καλά μεγάλα πανηγύρια της περιοχής μας.

Σας Ευχαριστούμε

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος

Ναθαναήλ Μολλάς

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό