Με σκορ 57-4 και τέσσερα λευκά αποφασίστηκε λουκέτο στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα – Υπέρ της «διακοπής» τάχθηκαν οι ΕΠΣ της Θράκης

Με σκορ 57-4 και τέσσερα λευκά αποφασίστηκε λουκέτο στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα – Υπέρ της «διακοπής» τάχθηκαν οι ΕΠΣ της Θράκης

Με συντριπτική πλειοψηφία η ΓΣ της ΕΠΟ αποφάσισε τη «αναστολή» πρακτικά και επισήμως της «διακοπής» των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.  

Μετά από πρόταση του προέδρου της ΕΠΣ Χανίων προκρίθηκε η “διακοπή” αντί της “αναστολής”, προφανώς επειδή δεν έχει καθοριστεί συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Συνολικά 57 ΕΠΣ τάχθηκαν υπέρ (ανάμεσα τους και οι ΕΠΣ Έβρου, Θράκης και Ξάνθης), τέσσερις κατά (Ολυμπιακός, ΕΠΣ Ηλείας, ΕΠΣ Λακωνίας, ΕΠΣ Πειραιά) και τέσσερα λευκά (Αστέρας, Βόλος, Ιωνικός, Λαμία).

Αυτό σημαίνει ότι δεν ξεκινούν άμεσα τα πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής αλλά και τα γυναικεία πρωταθλήματα της Α’, Β’ και Γ’ Εθνικής, ούτε τα τοπικά πρωταθλήματα και κύπελλα στις ΕΠΣ.

Μάλιστα εκείνο που αποφάσισε το Σώμα της Συνέλευσης είναι όποια ΕΠΣ παρεκκλίνει από τη συγκεκριμένη απόφαση, να αναστέλλεται η ιδιότητα μέλους της. Επίσης εξουσιοδοτήθηκε η Εκτελεστική Επιτροπή σε περίπτωση που υπάρξει υπαναχώρηση από την πλευρά Αυγενάκη για το θέμα του Μητρώου, το οποίο απαγορεύει από τις ομάδες που δεν έχουν εγγραφεί να αγωνιστούν και να μπουν στα γήπεδα των δήμων, να λάβει απόφαση για να επαναρχίσουν τα πρωταθλήματα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό