Με τον Γιώργο Μαραντά στην Βέροια ο Πανθρακικός! Από το εξωτερικό ο αντικαταστάτης σπάει το συμβόλαιο και έρχεται…

Με τον Γιώργο Μαραντά στην Βέροια ο Πανθρακικός! Από το εξωτερικό ο αντικαταστάτης σπάει το συμβόλαιο και έρχεται…

Με τον Γιώργο Μαραντά στον πάγκο θα πάει στην Βέροια ο Πανθρακικός όπου το ¨Σαββατο σε ένα ματς που θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο θα αγωνιστεί με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Ο έμπειρος κόουτς με προυπηρεσία σε Ξάνθη, Τρίκαλα, Άρη Αβάτου, Αχαρναϊκό, Παναιγιάλειο, Φωκικό, Καβάλα, M. Αλέξανδρο Ηράκλειας, Λαμία, Μακεδονικό, Οδυσσέα Αναγέννησης, Παναχαϊκή και στην Αλβανική Λουφτετάρι και υπηρεσιακός για αυτή την περίοδο μέχρι να βρεθεί και να ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Γιάννη Αποστολίδη που είναι θέμα ημερών, έχει τονίσει πως δεν θέλει να συνεχίσει στον πάγκο και τώρα και από το καλοκαίρι και πως απλά βοηθά την ομάδα ιδίως τώρα που χρειάστηκε.

Ο προπονητής που μιλά την περίοδο αυτή είναι στο εξωτερικό, ωστόσο γνωρίζει καλά την κατηγορία, την ομάδα, ενώ έχει περάσει και από ομάδες της Θράκης και της Ροδόπης. Η ομάδα του πρωταγωνιστεί σε χώρα των Βαλκανίων και αγωνίστηκε φέτος σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για να έρθει στον Πανθρακικό πρέπει να σπάσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του αν και το θέμα αυτό είναι σε καλό δρόμο…

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό